• 瀏覽: 15,833
  • 回覆: 142
  • 追帖: 3
雖然話女人揀男人,都想揀個經濟條件比較好嘅男人。
但諗深一層,如果佢揀你,係因為你有錢,咁佢其實只係同錢拍拖而唔係同你!
如果有日佢又識到個比你更有錢嘅男人,你估佢仲會唔會繼續留喺你身邊呢?

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-8-10 16:47 發表
但諗深一層,如果佢揀你,係因為你有錢,咁佢其實只係同錢拍拖而唔係同你!
如果有日佢又識到個比你更有錢嘅男人,你估佢仲會唔會繼續留喺你身邊呢?
乜你咁諗女人㗎

貧窮限制想像,因為你無錢,所以想搵個肯同你一齊捱嘅女人,現實世界係要食飯同埋生活,同邊個一齊瞓有咩所謂,最緊要有飯食

引用:
原帖由 QuartzerOver 於 2022-8-10 17:20 發表

乜你咁諗女人㗎
咁應該點諗?

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-8-10 18:51 發表

咁應該點諗?
正常思想去諗

引用:
原帖由 QuartzerOver 於 2022-8-10 19:05 發表

正常思想去諗
好似我咁諗唔正常咩?

出得呢啲貼肯定係窮L,你點會明吖

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-8-10 19:12 發表

好似我咁諗唔正常咩?
你話呢

所以有得執就盡執!

現代社會一夫一妻制, 已經大大減低競爭,公平咗好多。如果喺古代, 窮人連呢個機會都冇。

有經濟條件有層樓都係基本生活姐
算咩有錢
係咪你太窮炸

大樓幾千萬幾憶玩一條女
即使以前北上一二千包一條女
你問下佢地有無意思!

引用:
有$人爭唔贏廢青仲hurt

引用:
如果佢揀你,係因為你窮,咁佢其實只係唔同錢拍拖而唔係同你!
如果有日佢又識到個比你更窮嘅男人,你估佢仲會唔會繼續留喺你身邊呢?

咁除左錢仲有好多野既
仲要睇下對方樣貌人品夾唔夾等等.. 
如果你係窮L
靚仔把口又得
D女貼埋俾你都有機會😏😏😏

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]