• 瀏覽: 16,337
  • 回覆: 77
  • 追帖: 2
最後..會幾個星期都沒一齊出街去玩

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2022-8-10 18:24 發表
冇!
係我飛佢嘅!
唔想再俾佢拖累我下半世!
點解呀?

引用:
原帖由 韓風回收的甩頭 於 2022-8-10 18:00 發表
其實無咁熱情還可接受,可能攰,如果直頭冷淡就係就嚟分手
大家溝通下

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-8-10 19:11 發表

哦!講尼樣!只係今日有尼個感覺。
或者唔係你諗咁樣,過兩日就冇事。

引用:
原帖由 cvcv105 於 2022-8-10 19:28 發表
長時間相對無言。
可以製造話題

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-8-10 16:12 發表
其實少少感覺到對方冇以前咁熱情,例如即使第二日要返早,都話要專登過黎揾你或者想你過去陪佢。但宜家想佢過黎,就話第二日返好早,不了。
感覺到對方已經冇以前咁熱情咁想見,係咪通常都係就快分手嘅預感?
住好遠定咩先?定會唔會其實一直上你到都好麻煩又唔自在呀?耐左實會無咁熱情架喎,你呢個例子又唔覺得係分手先兆,除非你主動搵佢見面幾次都話唔見啦
未結婚個陣,我條仔係咁叫我上去到過夜,我次次都唔上,因為其實每次見到佢老豆老母都尷尷尬尬可以既話要見寧願出街都唔想上佢屋企,更加唔想過夜,所以我都成日拒絕佢唔上去,但唔係要分手先兆囉純粹唔想上

引用:
原帖由 idid0 於 2022-8-11 01:32 發表

點解呀?
私人嘅問題
唔關你事!

引用:
原帖由 idid0 於 2022-8-11 01:35 發表

可以製造話題
以前試過,但真係無野講就無野講,可能另一半無心再傾掛。

引用:
原帖由 cvcv105 於 2022-8-11 07:03 發表

以前試過,但真係無野講就無野講,可能另一半無心再傾掛。
可能已經緣盡啦

吊的次數少左....

引用:
其實少少感覺到對方冇以前咁熱情,例如即使第二日要返早,都話要專登過黎揾你或者想你過去陪佢。但宜家想佢過黎,就話第二日返好早,不了。
感覺到對方已經冇以前咁熱情咁想見,係咪通常都係就快分手嘅預感?
係咪拍咗7年啦?

引用:
吊緊叫錯名出完即沖涼換衫走

咁淡咗就一定

開始對你冷淡,之後開始唔想領你情,有好多藉口唔想見你

長期唔得閒 長期避你 多數都差唔多時侯架喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]