• 瀏覽: 16,336
  • 回覆: 77
  • 追帖: 2
其實少少感覺到對方冇以前咁熱情,例如即使第二日要返早,都話要專登過黎揾你或者想你過去陪佢。但宜家想佢過黎,就話第二日返好早,不了。
感覺到對方已經冇以前咁熱情咁想見,係咪通常都係就快分手嘅預感?

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-8-10 16:12 發表
其實少少感覺到對方冇以前咁熱情,例如即使第二日要返早,都話要專登過黎揾你或者想你過去陪佢。但宜家想佢過黎,就話第二日返好早,不了。
感覺到對方已經冇以前咁熱情咁想見,係咪通常都係就快分手嘅預感?
Yes

引用:
或者佢好攰?

絕對係

製造下新鮮感
如果唔係好快散

唔再45度角對住你講嘢

其實無咁熱情還可接受,可能攰,如果直頭冷淡就係就嚟分手

冇!
係我飛佢嘅!
唔想再俾佢拖累我下半世!

又整多一次?

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2022-8-10 18:52 發表
又整多一次?
乜嘢又整多一次?

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-8-10 18:54 發表

乜嘢又整多一次?
甩拖

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2022-8-10 18:57 發表

甩拖
哦!講尼樣!只係今日有尼個感覺。

引用:
可能你自己都係咁呢

長時間相對無言。

引用:
近日每樣事情總不適合你
目光躲避
千祈唔好試試抱緊佢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]