• 瀏覽: 11,178
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 輕輕的 於 2022-8-9 17:32 發表
男人是否都承受不了平淡?你呢則post令我想起了畜類
不要單方面看

引用:
原帖由 中午巧遊艇 於 2022-8-11 10:42 發表

不要單方面看
兩個人相處唔係只係得性!而男嘅方面只用性去衡量,咁佢就真係單方面喇!

引用:
原帖由 ballheader1977 於 2022-8-9 17:04 發表
很多人說,兩人一起久了,就像左手摸右手,失去了新鮮感。2008 結婚,14年了,婚姻關係變得平淡無味… 

前排在交友App認識了一位人妻,在café見面傾談,之後做了滿足各自生理上需要的事,感覺好「fresh」,是以前拍拖和新婚時有過的感覺。

今年快45歲,一個一生循規蹈矩的人 (其實都有試過婚內出軌), 中年的戀情可比少年時更瘋狂、更不惜一切…

#ballheader
我支持你,大家各取所需。
人妻確實好玩得亦盡情。

引用:
原帖由 KEIKO_YEE819 於 2022-8-10 22:13 發表
啲人成日話,婚前無玩,所以明白婚後會想玩,
但其實眼見有啲婚後繼續玩,婚前個底都唔見純淨得去邊,其實男/女人要出軌根本同有無玩過無關係,係睇你決定出軌個刻有無諗起另一半既存在同感受啫
有咁正派會識諗就唔唔會玩人妻啦。

引用:
原帖由 ballheader1977 於 2022-8-9 17:04 發表
很多人說,兩人一起久了,就像左手摸右手,失去了新鮮感。2008 結婚,14年了,婚姻關係變得平淡無味… 

前排在交友App認識了一位人妻,在café見面傾談,之後做了滿足各自生理上需要的事,感覺好「fresh」,是以前拍拖和新婚時有過的感覺。

今年快45歲,一個一生循規蹈矩的人 (其實都有試過婚內出軌), 中年的戀情可比少年時更瘋狂、更不惜一切…

#ballheader
中年的戀情可比少年時更瘋狂、更不惜一切…<-----你會為個女人離婚先叫不惜一切

引用:
原帖由 輕輕的 於 2022-8-9 17:32 發表
男人是否都承受不了平淡?你呢則post令我想起了畜類
我會覺得係安穩。居安思危。價錢觀一樣,大家就係對方嘅一面鏡,互相警惕。

引用:
原帖由 輕輕的 於 2022-8-11 11:20 發表

兩個人相處唔係只係得性!而男嘅方面只用性去衡量,咁佢就真係單方面喇!
可能你身邊人真係咁對你、但是佢不能代表其他人

條友似老作,一定係佢老婆比綠帽佢大,比人中出,所以留咗喺度老作發洩

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2022-8-11 14:27 發表

中年的戀情可比少年時更瘋狂、更不惜一切…<-----你會為個女人離婚先叫不惜一切
衝動 ! 不過感情事有時候不可以講得清

引用:
原帖由 中午巧遊艇 於 2022-8-11 19:36 發表

可能你身邊人真係咁對你、但是佢不能代表其他人
我冇講其他人,一直討論緊係樓主行為。你有冇發現我第一條討論係問句,而討論樓主係肯定句?因為樓主確實做了。而我身邊亦冇人咁對我,你太主見

有老婆,出面有個女朋友有乜咁出奇?
你睇吓D大嘅保險公司都係咁講 🤣 咁佢哋算唔算冇道德可言?
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=481006470694331&amp;id=100063549467937

點解有d男人會為咗新鮮感,瞞住老婆同其他女人上床?咁鍾意溝女就應該先離婚,之後點溝都得

食過會一直搵嘢食

如果有老婆但出軌係禽獸仆街,咁好多人都係仆街,例如:譚詠麟,成龍,王力宏,許志安,徐志摩,克林頓,Jude Law,Tiger woods… 咁佢哋係咪都係禽獸仆街?

男人如果有能力,永遠都想跟更多女性交往,這是雄性的本能… 

引用:

#ballheader
要小心啦,萬一佢老公知道會好麻煩。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]