• 瀏覽: 14,213
  • 回覆: 39
+2
引用:
原帖由 SO俾您 於 2022-8-10 16:15 發表

佢有老婆㗎喎
有啲人係萬能插蘇.

引用:
原帖由 SO俾您 於 2022-8-8 10:53 發表
最近經常見到有男人著瑜珈褲出街,著咩出街係各位男士嘅自由但係可唔可以著多條短褲喺出面遮一遮呀,唔係每個人都想睇你有幾宏偉
琴日見到有個男人又係著瑜珈褲,但係完全搵唔到佢個小朋友係邊
我問我男朋友唔係正常都會有一包嘢㗎咩?我男朋友話:有啲人著緊身褲真係會搵唔到
男朋友仲話覺得呢位男士好可憐,咁樣著出街畀全世界人知就算著緊身褲都搵唔到佢個小朋友

著緊 ...
女人變性手術是不會加小朋友

引用:
原帖由 內向年輕的甘草 於 2022-8-8 13:55 發表

可能個細佬得一吋長, 講真真係個男人點樣都好啦有幾靚仔有幾高大如果下面個細路唔得嘅話都係唔係一個男人 反而有啲男人生得好普通但係下面好勁嘅個女人都會一直跟住佢

好肉酸

引用:
原帖由 SO俾您 於 2022-8-10 16:13 發表

事出突然影唔切
攞得手機出嚟都影唔到

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-8-12 00:11 發表

女人變性手術是不會加小朋友
女人變男人?

其實男女都唔應該淨著瑜珈褲出街, 有幾多個著得好睇. 我見男嘅大部份都係排骨精, 女嘅大部份都係肥到一節節.

引用:
原帖由 SO俾您 於 2022-8-8 10:53 發表
最近經常見到有男人著瑜珈褲出街,著咩出街係各位男士嘅自由但係可唔可以著多條短褲喺出面遮一遮呀,唔係每個人都想睇你有幾宏偉
琴日見到有個男人又係著瑜珈褲,但係完全搵唔到佢個小朋友係邊
我問我男朋友唔係正常都會有一包嘢㗎咩?我男朋友話:有啲人著緊身褲真係會搵唔到
男朋友仲話覺得呢位男士好可憐,咁樣著出街畀全世界人知就算著緊身褲都搵唔到佢個小朋友

著緊 ...
我唔明乜嘢叫做 ‘揾唔到小朋友’

引用:
原帖由 SO俾您 於 2022-8-8 11:11 發表

點解唔阻止個老公咁樣著
點解要阻止?男女平等

我見過有個男人出瑜珈褲個春袋大到脹哂出黎 好恐怖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]