• 瀏覽: 11,254
  • 回覆: 69
成日經常會撞到個女仔,而且我對個女仔有好感,不過大家吾係認識既,想鼓起勇氣上前自我介紹……但見佢左手中指戴鑽石戒指係咪已經無機……

引用:
原帖由 中國傳人 於 2022-8-8 10:27 發表
成日經常會撞到個女仔,而且我對個女仔有好感,不過大家吾係認識既,想鼓起勇氣上前自我介紹……但見佢左手中指戴鑽石戒指係咪已經無機……
有鑽就有機
冇鑽只有基

有錢就有機
有錢就有雞

引用:
試下立即當眾除褲打非基,女仔有好感

有鑽還有機
送粒比佢大

各位ching認真D啦=.=……

引用:
使乜你咁多嘢啫,當做住朋友了解咗先啦, 如果佢結咗婚咪做friend囉

引用:
女人帶戒指好多時只係裝飾物,唔代表一定有另一半,無帶戒指又唔代表未婚,直接問會好啲!

何必吊起一棵樹

引用:
原帖由 Jartts 於 2022-8-8 11:51 發表

使乜你咁多嘢啫,當做住朋友了解咗先啦, 如果佢結咗婚咪做friend囉
我就係甘既心態,多謝曬😊

引用:
原帖由 中午地獄膠樽 於 2022-8-8 11:51 發表

女人帶戒指好多時只係裝飾物,唔代表一定有另一半,無帶戒指又唔代表未婚,直接問會好啲!
甘又係,有機會問問,吾得做朋友都可以既😊

引用:
如果帶單一粒你睇吓係幾卡送粒大三倍的

引用:
可能喪偶呢,你要勇敢追人

女仔帶食物好平常, 未必有意思, 唔好諗太多

ching唔好甘講野..
anyway,多謝你鼓勵.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]