• 瀏覽: 13,845
  • 回覆: 92
心情唔好佐好耐~~~~~~~~~到有1年~~~~~~~~~~~~我發覺失戀可以講係全天下最慘痛既一樣野~~~~~~~~~唔怪得有人會為情自殺~~~~~~~~~~~~~豬8怪講得無錯~~~~~~~~問世間~~~~~~~~~~~情為何物
香港要溝女已經難~~~~~~~~仲要溝到到會俾人無啦啦槍走埋~~~~~~~~~~~~~~~

努力搵錢,d港女唔駛溝知你有$自動送上門

逢帖必膠

鹿根清靜了

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2022-8-8 09:16 發表
心情唔好佐好耐~~~~~~~~~到有1年~~~~~~~~~~~~我發覺失戀可以講係全天下最慘痛既一樣野~~~~~~~~~唔怪得有人會為情自殺~~~~~~~~~~~~~豬8怪講得無錯~~~~~~~~問世間~~~~~~~~~~~情為何物
香港要溝女已經難~~~~~~~~仲要溝到到會俾人無啦啦槍走埋~~~~~~~~~~~~~~~
條女自己唔識諗嘢咩,被搶走

你真失L敗,喊咗一年仲喺到喊,抵你畀人搶女

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2022-8-8 09:16 發表
叫雞

引用:
有冇攪錯! 搶咗都忍得?

放心,帽事既

去除是非根便無煩惱

轉機囉

再搵過啦...都失散左一年啦...起番身再搵過

引用:
槍走?基路難行!

吊,一世流流長,當然要碰上一兩個渣囡先不枉此生啦!
有乜野好講,囡死囡還在!

搶返返黎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]