• 瀏覽: 61,643
  • 回覆: 710
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 noel2046 於 2022-8-6 09:48 發表

得閒出來打下友誼波,做炮友咪好囉,做乜咁貪心
樓主有食有住,突然間無晒啲福利,當然唔制啦

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-6 09:51 發表

唔係咁簡單,唔想做炮友,想永遠一齊
咁你要快D搞大佢個肚喇

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-6 09:52 發表

佢話一個人係香港好悶,想搵人陪,所以就搵左我
相信仲有揾其他PTBF玩下

兩人相處最重要舒服自然,既然覺得辛苦,點解要繼續落去。況且對方亦已同你講清楚,兩人一齊係冇將來。
呢個女仔亦好有問題,乜嘢叫做想搵個人傾訴下擁抱下?佢要傾訴可搵閨蜜宜唔係一個便宜男友, part time lover😒

引用:
原帖由 老實人2021 於 2022-8-6 09:52 發表

有得小就繼續小,有咩咁辛苦
樓主無咗人包養,又要靠自己,咪辛苦囉

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-6 09:52 發表

如果佢係啲港女,脾氣差,我一早走左
有得食有得住,點捨得走呀

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-6 09:55 發表

其實我依家已經不能自拔,只係驚之後失去我會頂唔順
直接同佢男友講,你同她已經玉白相見。

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-8-6 10:01 發表
一年時間流流長,咁都搞大唔到佢肚,俾返個女友人地好正常啦
可能樓主不育

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-8-6 10:01 發表
一年時間流流長,咁都搞大唔到佢肚,俾返個女友人地好正常啦
也可能條女其實係變性人,所以不能有孕

引用:
原帖由 Thorongil 於 2022-8-6 11:12 發表
老老柒柒,你今日派左帽比佢男朋友,都算贏左啦,呢D女唔值得長揸。。。。屌完咪算嚕,今日佢派得帽比佢男朋友,聽日就可以派帽比你。
同埋,佢出軌出左成年幾,你同佢都心知肚明,你同佢真係一齊左之後,你心入面會冇刺咩?我又唔信啦。到你棧你自己驚餐死,跟手你又會防止佢出軌,就係咁限制佢做呢樣做果樣,結果越限制,佢就越想出軌,越想再搵多個溫柔既男仔聽下佢傾心事,你同佢嗌交果陣,有個男仔比佢攬一攬,之後仲會覺得 ...
x2

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2022-8-6 10:04 發表

一年後有機會就見下面,一定保持聯絡,當佢發現你先係真命天子時就成事,應該有機會嘅
誰先搞大條女個肚就誰嬴

引用:
原帖由 M仔 於 2022-8-6 10:05 發表

咁你點解甘願做小三呢?明明人地已經有男朋友了
文中有提到包食包住,樓主咪唔捨得走

又無樓,無車,寄人籬下,食得幾耐得幾耐啦.

引用:
原帖由 sowina 於 2022-8-6 10:11 發表
老實講,佢搵多你成倍人工,真係唔會搵你做老公囉,唔好浪費時間,女通街都係啦。
所以樓主咪只有資格做人小三提供服務

樓主、條女根本無愛過你、只係攝時間工具、天涯何處無芳草

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]