• 瀏覽: 61,700
  • 回覆: 710
  • 追帖: 7
異地戀,等佢男友番嚟踢爆佢同你關係囉,背仔偷食必自斃,到時一拍三散好過自己退出,亦比男友睇清條女真面目,條女自己玩火自焚, 活該,最憎呢種大話妹想問點解同你一齊可以比你知有男人,同異地那個又是否知, 如果異地果個唔介意自己條女同人同居,返嚟佢兩果一齊之後都唔會有好結果,各有各偷食,各有各懷疑,而你就算將來同佢一齊你又咪過呢種生活, 你唔介意咪繼續留戀浪費自己一生在這無結果的女人身上

引用:
原帖由 連續Cute師姐 於 2022-8-6 11:00 發表
異地戀,等佢男友番嚟踢爆佢同你關係囉,背仔偷食必自斃,到時一拍三散好過自己退出,亦比男友睇清條女真面目,條女自己玩火自焚, 活該,最憎呢種大話妹想問點解同你一齊可以比你知有男人,同異地那個又是否知, 如果異地果個唔介意自己條女同人同居,返嚟佢兩果一齊之後都唔會有好結果,各有各偷食,各有各懷疑,而你就算將來同佢一齊你又咪過呢種生活, 你唔介意咪繼續留戀浪費自己一生在這無結果的女人身上
一開始佢已經同我講左佢有男朋友,問我可唔可以接受,我以為同佢相處之後可以改變佢,但係到依家佢都堅持之後會選擇佢

引用:
原帖由 勤力的人 於 2022-8-6 10:52 發表
你都算仆街
唔係戀愛無分對錯咩?

引用:
原帖由 江湖難吃的富豪 於 2022-8-6 10:39 發表
我當你無老作!
面對現實吧!緣盡就要拜拜,
我同我太太結左婚30年,我太太直80分,
2014年佢有癌症2015年離開左!即係我同佢緣盡,
無奈我一樣要活下去。
面對現實啦,可能你會遇到個仲好呢。人生太多無奈。
你太太離開你,你會唔會好唔習慣,一個同自己一齊咁多年既人離開自己

引用:
原帖由 sweetandsour 於 2022-8-6 10:18 發表

快D玩哂3穴....打爆佢個肚....博士可能畢業后飛左佢呢
我最心痛係佢叫我出廳,佢要同個博士傾計

佢堅持要用套,有次我話唔想用,佢即刻發脾氣,叫我出廳訓,話有下次就分手

老老柒柒,你今日派左帽比佢男朋友,都算贏左啦,呢D女唔值得長揸。。。。屌完咪算嚕,今日佢派得帽比佢男朋友,聽日就可以派帽比你。
同埋,佢出軌出左成年幾,你同佢都心知肚明,你同佢真係一齊左之後,你心入面會冇刺咩?我又唔信啦。到你棧你自己驚餐死,跟手你又會防止佢出軌,就係咁限制佢做呢樣做果樣,結果越限制,佢就越想出軌,越想再搵多個溫柔既男仔聽下佢傾心事,你同佢嗌交果陣,有個男仔比佢攬一攬,之後仲會覺得你變左,最後你地都係分手收場。

屌完好走啦,派完帽又冇手尾,夫復何求呀

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-6 09:55 發表

其實我依家已經不能自拔,只係驚之後失去我會頂唔順
到時至算

引用:
原帖由 Thorongil 於 2022-8-6 11:12 發表
老老柒柒,你今日派左帽比佢男朋友,都算贏左啦,呢D女唔值得長揸。。。。屌完咪算嚕,今日佢派得帽比佢男朋友,聽日就可以派帽比你。
同埋,佢出軌出左成年幾,你同佢都心知肚明,你同佢真係一齊左之後,你心入面會冇刺咩?我又唔信啦。到你棧你自己驚餐死,跟手你又會防止佢出軌,就係咁限制佢做呢樣做果樣,結果越限制,佢就越想出軌,越想再搵多個溫柔既男仔聽下佢傾心事,你同佢嗌交果陣,有個男仔比佢攬一攬,之後仲會覺得 ...
有咁輕鬆走我一早走左,真係動左真心

仲有一年時間,話唔定一年後一係你厭左佢,一係佢男朋友反向派帽都唔定,唔到最後一秒鐘都唔知會發生咩事,你咪屌得幾多得幾多嚕,就算你而家離開左佢,佢都會搵過第個男人屌佢。唔好浪費。

你嘅優勢係:
1. 近水樓台
2. 你知佢有男友,佢男友未必知你身份
3. 有時間

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-6 08:13 發表
依家條女係交友app認識既,佢真係我喜歡既類型,好可愛好正面,即係我有啲負面既野,佢都可以引導我正面啲,總之同佢一齊好開心。佢又唔拜金,出街吃飯睇戲去主題公園都會同我分擔費用,甚至比我出更多,佢搵得多我一倍人工
但係無奈佢有一個異地戀既男朋友,係美國讀緊博士課程,其實佢一開始已經好坦白同我講左有男朋友,只係想係香港依段時間,有個男人比佢傾訴下,唔開心時比佢擁抱下,當佢既異地戀男友讀完書,佢會去美國 ...
你每次提供服務後,佢有冇畀錢你

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-6 08:13 發表
依家條女係交友app認識既,佢真係我喜歡既類型,好可愛好正面,即係我有啲負面既野,佢都可以引導我正面啲,總之同佢一齊好開心。佢又唔拜金,出街吃飯睇戲去主題公園都會同我分擔費用,甚至比我出更多,佢搵得多我一倍人工
但係無奈佢有一個異地戀既男朋友,係美國讀緊博士課程,其實佢一開始已經好坦白同我講左有男朋友,只係想係香港依段時間,有個男人比佢傾訴下,唔開心時比佢擁抱下,當佢既異地戀男友讀完書,佢會去美國 ...
你搞大佢個肚,佢咪無得再選擇囉

引用:
原帖由 史提FUN·屎忽狗 於 2022-8-6 08:20 發表
人地都講到明"只係想係香港依段時間,有個男人比佢傾訴下,唔開心時比佢擁抱下" 施主你放棄佢啦
仲包食包住,又免費有人陪瞓,樓主應該好幸福。

引用:
原帖由 愉快年輕的海洋 於 2022-8-6 08:28 發表

三男故事,基路難行?
原來係咁複雜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]