• 瀏覽: 61,642
  • 回覆: 710
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 alextmhk 於 2022-8-6 08:59 發表
有得屌咪屌多幾劑,有咩好難過
日久生情,我驚離開唔到佢

中出即飛!

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-6 08:13 發表
依家條女係交友app認識既,佢真係我喜歡既類型,好可愛好正面,即係我有啲負面既野,佢都可以引導我正面啲,總之同佢一齊好開心。佢又唔拜金,出街吃飯睇戲去主題公園都會同我分擔費用,甚至比我出更多,佢搵得多我一倍人工
但係無奈佢有一個異地戀既男朋友,係美國讀緊博士課程,其實佢一開始已經好坦白同我講左有男朋友,只係想係香港依段時間,有個男人比佢傾訴下,唔開心時比佢擁抱下,當佢既異地戀男友讀完書,佢會去美國 ...
冇L用,死咗佢啦。

簡單:係鐘意嘅就一直追,以後嘅事邊個會知,唔好相信任何承諾,冇嘢係一世,話唔定博士男友鐘意金頭髮大波,唔好理,佢要你做替身,就做替身!你都冇蝕底,驚咩春?!!?

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-6 08:13 發表
依家條女係交友app認識既,佢真係我喜歡既類型,好可愛好正面,即係我有啲負面既野,佢都可以引導我正面啲,總之同佢一齊好開心。佢又唔拜金,出街吃飯睇戲去主題公園都會同我分擔費用,甚至比我出更多,佢搵得多我一倍人工
但係無奈佢有一個異地戀既男朋友,係美國讀緊博士課程,其實佢一開始已經好坦白同我講左有男朋友,只係想係香港依段時間,有個男人比佢傾訴下,唔開心時比佢擁抱下,當佢既異地戀男友讀完書,佢會去美國 ...
點解自願做小三呢

咁佢都唔係咩善男順女姊

引用:
原帖由 低B強 於 2022-8-6 08:58 發表
你同鴨係冇分別。

不如出埋來做
免費的鴨

引用:
得閒出來打下友誼波,做炮友咪好囉,做乜咁貪心

當你係狼狗仲要你畀錢,你都算on9

引用:
原帖由 noel2046 於 2022-8-6 09:48 發表

得閒出來打下友誼波,做炮友咪好囉,做乜咁貪心
唔係咁簡單,唔想做炮友,想永遠一齊

引用:
原帖由 小草既朋友 於 2022-8-6 09:40 發表
咁佢都唔係咩善男順女姊
佢話一個人係香港好悶,想搵人陪,所以就搵左我

引用:
原帖由 M仔 於 2022-8-6 09:39 發表

點解自願做小三呢
如果佢係啲港女,脾氣差,我一早走左

引用:
原帖由 曲明 於 2022-8-6 09:09 發表
簡單:係鐘意嘅就一直追,以後嘅事邊個會知,唔好相信任何承諾,冇嘢係一世,話唔定博士男友鐘意金頭髮大波,唔好理,佢要你做替身,就做替身!你都冇蝕底,驚咩春?!!?
其實我依家已經不能自拔,只係驚之後失去我會頂唔順

女人是可以用性徵服佢........