• 瀏覽: 61,658
  • 回覆: 710
  • 追帖: 7
依家條女係交友app認識既,佢真係我喜歡既類型,好可愛好正面,即係我有啲負面既野,佢都可以引導我正面啲,總之同佢一齊好開心。佢又唔拜金,出街吃飯睇戲去主題公園都會同我分擔費用,甚至比我出更多,佢搵得多我一倍人工
但係無奈佢有一個異地戀既男朋友,係美國讀緊博士課程,其實佢一開始已經好坦白同我講左有男朋友,只係想係香港依段時間,有個男人比佢傾訴下,唔開心時比佢擁抱下,當佢既異地戀男友讀完書,佢會去美國或者佢男朋友黎香港發展,到時我哋就會完。我唔敢想像當我失去佢之後,我會點,我依家已經當左佢係生活一部分,我哋依家同居緊,層樓係佢個名,又係佢父母比首期,之後佢負責供。佢哋每次佢同佢男朋友視像,叫我出大廳時,我個心就好痛,我有叫佢選擇我,但係佢坦白同我講佢愛佢多過愛我。應該仲有一年,一年之後佢男朋友就畢業,到時我哋就玩完,我驚我真係承受唔到,點算

人地都講到明"只係想係香港依段時間,有個男人比佢傾訴下,唔開心時比佢擁抱下" 施主你放棄佢啦

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-6 08:13 發表
依家條女係交友app認識既,佢真係我喜歡既類型,好可愛好正面,即係我有啲負面既野,佢都可以引導我正面啲,總之同佢一齊好開心。佢又唔拜金,出街吃飯睇戲去主題公園都會同我分擔費用,甚至比我出更多,佢搵得多我一倍人工
但係無奈佢有一個異地戀既男朋友,係美國讀緊博士課程,其實佢一開始已經好坦白同我講左有男朋友,只係想係香港依段時間,有個男人比佢傾訴下,唔開心時比佢擁抱下,當佢既異地戀男友讀完書,佢會去美國 ...
三男故事,基路難行?

先控制住佢父母思想,再控制住佢地資產,迫佢地將所有資產轉移到你戶口,錢到手之後就轉基👍👍爽歪歪

黑衣

你面皮都幾厚下

係我就斬攬

你同鴨係冇分別。

不如出埋來做

有得屌咪屌多幾劑,有咩好難過

引用:
原帖由 史提FUN·屎忽狗 於 2022-8-6 08:20 發表
人地都講到明"只係想係香港依段時間,有個男人比佢傾訴下,唔開心時比佢擁抱下" 施主你放棄佢啦
我唔想啊!我想同佢一世

聽完就了解再諗對應策略
https://www.youtube.com/watch?v=b5l63lKrTKU

引用:
原帖由 bebebeyourgirl 於 2022-8-6 08:52 發表
你面皮都幾厚下
我真心鐘意佢

嗯;知道不可能便控制自己不要太上心了;亦不要依賴任何人;一埸歡喜一場空;活在當下;開心過就算了;日後當一場美好回憶

咁大件事 試下開帖等其他人幫你決定啦

引用:
原帖由 低B強 於 2022-8-6 08:58 發表
你同鴨係冇分別。

不如出埋來做
鴨係要對住啲年紀大既女人,唔鐘意既女人,但係佢後生過我,而我都好鐘意佢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]