• 瀏覽: 60,136
  • 回覆: 710
  • 追帖: 8
篤大佢個肚!

引用:
原帖由 bebebeyourgirl 於 2022-8-6 08:52 發表
你面皮都幾厚下
😔 樓主真係…

好來好去
算吧啦

引用:
原帖由 9個外圍的膠樽 於 2022-8-13 22:29 發表

男方一樣是道德有問題,但不會把他原因化, 找什麼理由合理化他,我先講道德問題, 你就說我是清朝人,道德沒標準, 任何國家不同和女方獨守孤房來合理化女方, 跟住下篇又說她選擇不道德, 即係否定了你自己第一篇!你自己睇吓回我果幾篇有冇矛盾!感覺你為argue而argue!  不過無論如何, 多謝賜教
其實我是非常清晰整個命題, 亦理解你為甚麼感到被Argue, 因為你從性和道德出發, 認為樓主女友是濫交, 背叛和無道德。

可是現在男女感情, 將性/愛可以分開, 多原選擇和個人感受比道德重要。

尤其是性方面, 超過一個性伴侶是很普通, 即SP, 男女皆是。

愛的替身

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-8-13 23:33 發表

其實我是非常清晰整個命題, 亦理解你為甚麼感到被Argue, 因為你從性和道德出發, 認為樓主女友是濫交, 背叛和無道德。

可是現在男女感情, 將性/愛可以分開, 多原選擇和個人感受比道德重要。

尤其是性方面, 超過一個性伴侶是很普通, 即SP, 男女皆是。

引用:
原帖由 小草既朋友 於 2022-8-13 23:14 發表

唔講情
只講食幾多件
夠1000未丫 有冇10隻豬?

中出即

完全覺得條女呃你、千祈咪搞大佢個肚、你嘅煩惱仲多、除非你中左六合彩金多寶

引用:
原帖由 9個外圍的膠樽 於 2022-8-13 23:35 發表

其實我喜歡你的真性情和直率, 可以討論觀點與角度!

對感情唔專重的女人,你何必動真感情呢!她現在跟邊個男人只是暫時性,以後佢覺得悶還會偷食,你受得起嗎?大家都是遊戱人間,享受眼前春光吧!浪漫的感情如掌股中的流砂,越用力流失得越快。最後奉勸一句,不在乎天長久,只在乎曾經擁有,你以經幸福了!

分手啦。。。一早就唔應該開始

引用:
原帖由 魔女琪123 於 2022-8-16 03:23 發表
分手啦。。。一早就唔應該開始
真係唔可以分手,我想再努力下

引用:
原帖由 好鐘意講廣東話 於 2022-8-19 12:02 發表

真係唔可以分手,我想再努力下
精誠所至, 金石為開 !

唔多可能,除非對方男朋友出軌,仲有D機會,否則,算啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]