• 瀏覽: 61,720
  • 回覆: 127
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 mingtak75 於 2022-8-6 20:50 發表
離開容易留低困難!
你有無深愛過一個人,當佢已經成為你生活中既一部分,就好難夠離開

引用:
原帖由 musicfreak 於 2022-8-6 21:05 發表
冇心機看所以回文。
簡單地說她不是好人。起碼不是一個好伴侶。你留不下她是你好彩。
我知佢瞞住佢男朋友同我一齊,係唔啱,但係當我係屋企人或者工作遇到唔愉快時,佢真係會好好開導我,將我啲負能量通通忘記

引用:
原帖由 -snoopy- 於 2022-8-6 21:23 發表
沒有人知明天會怎樣
感情事更很難說今天你離不開她
明天或者她離不開你
無錯,依家我只係享受同佢一齊既日子,之後既事之後先算

引用:
原帖由 julien701 於 2022-8-6 21:10 發表
有得食更係繼續食,你同一時間去揾另一個。win-win 啦喂!
唔會,同佢一齊之後,我既所有時間除咗返工,都比駛佢

引用:
原帖由 bigpackpig 於 2022-8-6 22:10 發表
樓主, 算吧啦, 搵過第二個女仔啦. 我以前也試過和你一樣, 差D俾條女玩死, 後來搵過第二個女仔, 跟住開展另一段感情, 慢慢淡化第一段感情.
真係咁容易抽身?

引用:
原帖由 袋中奇怪的傻瓜 於 2022-8-6 21:50 發表

你努力啲搵下一個 到時候你又真心鍾意第二果個 唔係呢一個
大個仔啦~ 長痛不如短痛 早啲走人啦
我只係同自己講,只要我用依段時間好好對佢,一定可以感動到佢,比少少微希望自己

引用:
原帖由 se7endays 於 2022-8-6 22:42 發表

佢有個讀緊 PHD 嘅男朋友,你都係自動消失啦!
我又會咁唸,如果佢男朋友真心愛佢,點解唔係香港讀,一定要去美國讀

引用:
原帖由 精神緩慢的芒果 於 2022-8-7 03:18 發表

分手la,擺明淨係搵你當短期水泡
唔係,佢係對我有感情,我真係feel到

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-8-7 00:33 發表

妳好殘忍, 他選擇了妳, 他要背負壞人的角色, 証明他不可以沒有了妳。
妳這樣做, 就算他回到一個因用了很長時間的女人身上, 他的心仍永遠地向著妳, 對那個女人也不是好事。
我覺得這是不須要和不值得犧牲(個人意見)
愛情有分對同錯咩?

引用:
原帖由 liutm 於 2022-8-7 08:04 發表
何必自尋煩惱,你太愛佢,你自己會好辛苦,及時行樂。
我真係好愛佢

引用:
原帖由 tommwins 於 2022-8-7 08:04 發表
人地個男朋友美國讀博士  先睇下你自己有咩野可以鬥贏人地先?車樓學歷份工前途?而家可唔可以養埋條女比佢做少奶奶?
都話佢人工係多我一倍

引用:
原帖由 書敏 於 2022-8-7 14:13 發表

很認同,樓主不要太執著了。未來還有很多變數,順其自然吧。
無錯,我未必會輸

引用:
原帖由 不知所位 於 2022-8-7 12:52 發表

博士一知道,即時伸條女去大西洋🌌
我唔會比博士知,最後我會尊重佢既選擇

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2022-8-7 17:34 發表
呢啲咁樣嘅淫賤SP一定要踢爆佢啦,仲唔俾人哋男朋友知,對付淫娃使乜咁偉大
佢係一個好容易喊既人,一見到佢喊,我就無佢辦法

引用:
原帖由 sony99hk 於 2022-8-7 22:07 發表

又食又拎,你想點呀大佬?曬命
唔係,只係怕失去時

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]