• 瀏覽: 22,182
  • 回覆: 137
  • 追帖: 2
本主題由 nc99999 於 2022-8-8 11:10 移動
郎財女貌係定律
有一個半個係例外

關你乜事

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2022-8-5 19:07 發表
因為佢有令人欣賞的地方,定有其他優點,仲同佢結婚,生小孩,
money money money money......

引用:
原帖由 牧夫座 於 2022-8-6 21:23 發表
關你乜事
講下唔得咩

靚仔繫着數的,但有時系要面對現實,行街見到有的靚女,拖住個地中海都系咁喇,男人可能有錢,可能專業人士,唔妒忌得咁多喇。

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2022-8-5 19:07 發表
男女一樣, 睇耐咗就會順眼, 要進一步拍拖結婚就講求內在了

條賓周夠壯

各花入各眼囉

引用:
原帖由 yan654321 於 2022-8-5 22:27 發表
男人外表相對無咁重要,有才能有錢可以代替,有錢佬娶靚女大把例子,無需在此舉例,但係遺憾地女人唔可以,靚女好身材者,只要頭腦清醒、帶眼識人,自然會有好男人搵你,無需努力就嫁得好、有美滿生活。
靚女多數係比老男人用的, 靚女多數唔幸福

引用:
人哋碌鳩識轉彎又話你知咩

引用:
既然如此,你自問能勝過以下任何一人?(後生計)陳冠希,魏浚笙,關智斌,古天樂,郭富城?

引用:
原帖由 23337799 於 2022-8-7 03:14 發表

既然如此,你自問能勝過以下任何一人?(後生計)陳冠希,魏浚笙,關智斌,古天樂,郭富城?
或者略輸anson lo ,anson kong,陳瑞輝,姜濤依堆你有能力擊敗?

我都發覺人年紀大左的確對異性外貌要求會降低

臭閪味一樣有人要!

夠粗長又硬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]