• 瀏覽: 20,033
  • 回覆: 135
  • 追帖: 2
本主題由 nc99999 於 2022-8-8 11:10 移動
幾醜樣冇頭髮又肥嘅男人一樣有女人揀喎

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2022-8-5 19:07 發表
因為佢有令人欣賞的地方,定有其他優點,仲同佢結婚,生小孩,
因為有錢羅 樣衰 但原來係律師 係醫生 月入10萬 衣住食行無憂

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2022-8-5 19:07 發表
俾到條女晚晚有高潮.

引用:
原帖由 jandm 於 2022-8-5 20:35 發表
我公司D女同事成個男人咁都有人要
可能都係有條棍先有人要呢?

因為錢同性格

引用:
原帖由 alvinip2 於 2022-8-6 07:38 發表

你覺得唔靚仔就唔會有呢d問題?
唔靚仔係都可以有呢尐問題,但大把男人冇呢尐問題,靚唔靚仔都有。
假如
A 沒問題,靚仔 (人中龍鳳,佔1%)
B 有問題,靚仔 (當靚仔率係5%, 減去A即4%)
C 沒問題,唔靚仔 (問題比率一樣的話,約20%)
D 有問題,唔靚仔 (餘下之75%)

咁A 得咁少遇到又未必搶到,D 就一定排最後,作為女人,BC 優先次序係點先? 定冇A 就一定唔受,冇得妥協?

嗯…好多原因嘅;感情或感覺只有他們雙方才知道理解

因為唔想努力

男人一結婚後不修邊幅姐,以前不知幾靚仔有型,你見到人哋而家樣衰衰都有老婆仔女,自己樣衰一樣都可以,但其實只係你一場晤會,様唔一定要好靚,但樣衰就真係好難搞,樣係愛情上一張演唱會入場券,越靚個位咪越前,哪怕你坐山頂坐,最怕係你入唔到埸

埋單

唔好樣但係J粗長

要好樣自己就夠,老公好樣過自己,就唔好

下面大

引用:
句句子未完係米要加埋歡迎肚論

個樣唔衰就夠架喇,最緊要幽默,對成世o架喎。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]