• 瀏覽: 16,776
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
我諗來諗去都唔知自己有咩唔好, 樣我又唔係差,身材又叫有啲,係年紀大囉, 但我男朋友細我好多,佢識我果陣話唔知我大過佢, 我成熟唔鍾意發脾氣,唔鍾意鬧人, 又唔勢利,又識煮飯照顧人, 我又識搵錢,唔會比負擔男人

但我嫁唔出,要做人情人,見男人娶肥豬扒番屋企,又要養佢,仲要比佢鬧,比佢折磨,唔通男人真係天生咁賤格?

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:10 發表
我諗來諗去都唔知自己有咩唔好, 樣我又唔係差,身材又叫有啲,係年紀大囉, 但我男朋友細我好多,佢識我果陣話唔知我大過佢, 我成熟唔鍾意發脾氣,唔鍾意鬧人, 又唔勢利,又識煮飯照顧人, 我又識搵錢,唔會比負擔男人

但我嫁唔出,要做人情人,見男人娶肥豬扒番屋企,又要養佢,仲要比佢鬧,比佢折磨,唔通男人真係天生咁賤格?
甘你幾大先 年紀同對燈

情人眼裡出西施,佢家中果件就係,你祗能叫條女或者.....

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:10 發表

人哋豬扒肯含肯吞肯奶佢後面你又肯唔肯先?

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-8-5 16:46 發表

人哋豬扒肯含肯吞肯奶佢後面你又肯唔肯先?
我男朋友話我床技好,佢話一見到我就想要,我唔洗攪咁多野啦

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2022-8-5 16:20 發表

甘你幾大先 年紀同對燈
我係大波妹,但年紀唔細

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2022-8-5 16:39 發表
情人眼裡出西施,佢家中果件就係,你祗能叫條女或者.....
佢都話我係女朋友

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:51 發表

我係大波妹,但年紀唔細
咁即係幾歲呀!講你就講啦可能你隻佬就係討厭你呢D麻撚煩

係你嘅男人唔投入囉

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:50 發表

我男朋友話我床技好,佢話一見到我就想要,我唔洗攪咁多野啦
男人嘅說話你都好信嘅?你真係好典型女人一個

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:51 發表

佢都話我係女朋友
所以你吾係情人,因為你肥吾過佢隻西施

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-8-5 16:54 發表

男人嘅說話你都好信嘅?你真係好典型女人一個
佢真係鍾意同我做,我地成日做

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:58 發表

佢真係鍾意同我做,我地成日做
氹西屌乍人地!你米咁天真啦

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-8-5 16:59 發表

氹西屌乍人地!你米咁天真啦
拍咗5年拖啦

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:59 發表

拍咗5年拖啦
算吧啦你

鍵盤翻頁
左右