• 瀏覽: 25,151
  • 回覆: 340
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-6 11:06 發表

冇選擇下,又可以同自己Mr Right一齊, 繼續囉,唔係可以點
你個心應該都想結婚,名正言順做人妻,可惜mr. right 一早結左婚了

不過你都好清楚,依種關係吾會有好結果

引用:
原帖由 M仔 於 2022-8-6 11:08 發表

你個心應該都想結婚,名正言順做人妻,可惜mr. right 一早結左婚了

不過你都好清楚,依種關係吾會有好結果
自己有時都會糾結, 都會有想放棄嘅時候,但又唔捨得佢, 身邊啲人唔知咁多,成日勸我, 你都幾靚女呀, 點解唔趁仲後生搵個男人結婚,我又唔講得我有拍拖, 我得閒上網講下發洩下

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-6 11:14 發表

自己有時都會糾結, 都會有想放棄嘅時候,但又唔捨得佢, 身邊啲人唔知咁多,成日勸我, 你都幾靚女呀, 點解唔趁仲後生搵個男人結婚,我又唔講得我有拍拖, 我得閒上網講下發洩下
係啦,做左5年小三,又真係吾捨得,有無幻想過可以坐正呢

引用:
原帖由 M仔 於 2022-8-6 11:15 發表

係啦,做左5年小三,又真係吾捨得,有無幻想過可以坐正呢
我呢啲on9型痴心女人,鍾意佢係不顧一切, 只要佢愛我,我冇諗過破壞佢家庭,令佢難做唔開心

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-6 10:57 發表

我唔想亂咁嫁個男人, 我男朋友好好條件,我好鍾意佢,我鍾意做佢出精袋
人蠢冇藥醫,你只係做人哋sp,等着俾𡁻照完鬆啦你

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:50 發表

我男朋友話我床技好,佢話一見到我就想要,我唔洗攪咁多野啦
佢話一見到樓主就想要...
咁見唔樓主呢? 就唔記得你? 當你係...

樓主男友有老婆家庭, 樓主都無所謂, 想一齊, 咁又代表咩呢?

結果: 好多人都會諗到, 唔多講,
最多只講 >> 這是partner mode

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2022-8-6 12:01 發表

人蠢冇藥醫,你只係做人哋sp,等着俾𡁻照完鬆啦你
純SP好難維持到咁耐,我同佢交心,佢都緊我,唔係晨早放棄咗啦

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2022-8-6 12:19 發表

樓主男友有老婆家庭, 樓主都無所謂, 想一齊, 咁又代表咩呢?

咁又唔係次次見都做

我地每日都聯絡。。。點會唔記得

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2022-8-6 12:19 發表

當樓主係雞,不過佢鍾意自欺欺人,由得佢

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2022-8-6 12:49 發表

當樓主係雞,不過佢鍾意自欺欺人,由得佢
哦。。。原來你做雞,所以你以為個個男人都當女人係雞,我冇你咁唔好彩,我男朋友好愛我

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-6 12:52 發表

哦。。。原來你做雞,所以你以為個個男人都當女人係雞,我冇你咁唔好彩,我男朋友好愛我
人哋有老婆你都唔放手仲唔係雞?我先冇咁蠢揀有老婆嘅男人做男朋友,祝你早日被飛

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2022-8-6 12:55 發表

人哋有老婆你都唔放手仲唔係雞?我先冇咁蠢揀有老婆嘅男人做男朋友,祝你早日被飛
比我講中所以你發爛渣 我地5年,佢越來越愛我

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-6 12:56 發表

比我講中所以你發爛渣 我地5年,佢越來越愛我
睇你報應,睇下報應吧!

我相信有一日的報應,時間問題

引用:
原帖由 地獄小小菠菜 於 2022-8-6 13:00 發表
我相信有一日的報應,時間問題
同啲IQ低嘅人講嘢真係嘥氣,仲話個男人越嚟越愛佢,真係愛佢就同老婆離婚啦,仲要拖咗五年咁耐,呢啲西女人真係on 9,你講得啱佢一定有報應

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]