• 瀏覽: 25,153
  • 回覆: 340
  • 追帖: 1
你做人情人即係人哋有老婆啦?你咁蠢做人出精袋,睇得出你不但波大年紀大,仲要無   腦,怪唔之得嫁唔出

而家時勢,有個閪屌都已經好好啦

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:10 發表
我諗來諗去都唔知自己有咩唔好, 樣我又唔係差,身材又叫有啲,係年紀大囉, 但我男朋友細我好多,佢識我果陣話唔知我大過佢, 我成熟唔鍾意發脾氣,唔鍾意鬧人, 又唔勢利,又識煮飯照顧人, 我又識搵錢,唔會比負擔男人

但我嫁唔出,要做人情人,見男人娶肥豬扒番屋企,又要養佢,仲要比佢鬧,比佢折磨,唔通男人真係天生咁賤格?
如果你真係所講咁好,一早結婚生仔,人地豬扒都結埋婚,你連豬扒都不如喎

這種事又無得羨慕或妒忌別人嘅;所謂寃豬頭都有聞鼻菩薩;有時都需要上天給于的紅綫與緣份;就這好好增值自己;緣份一到你也沒法擋的;努力

男男, 係比較難搞嫁娶嘅...................

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 19:32 發表

係呀,我想正常咁搵個男人結婚,但冇
點解又會肯同個人夫拍5年拖ge

引用:
原帖由 M仔 於 2022-8-6 09:36 發表

點解又會肯同個人夫拍5年拖ge
就係鍾意佢咁簡單

引用:
原帖由 hehaha2010 於 2022-8-6 09:02 發表

如果你真係所講咁好,一早結婚生仔,人地豬扒都結埋婚,你連豬扒都不如喎
你鍾意食豬扒冇計

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-6 10:54 發表

就係鍾意佢咁簡單
黎緊打算點呢?叫佢離婚同人結婚?定係斬覽搵過第二個?定係keep住做小三呢?

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2022-8-6 07:43 發表
你做人情人即係人哋有老婆啦?你咁蠢做人出精袋,睇得出你不但波大年紀大,仲要無   腦,怪唔之得嫁唔出
我唔想亂咁嫁個男人, 我男朋友好好條件,我好鍾意佢,我鍾意做佢出精袋

引用:
原帖由 M仔 於 2022-8-6 10:56 發表

黎緊打算點呢?叫佢離婚同人結婚?定係斬覽搵過第二個?定係keep住做小三呢?
佢唔會同佢老婆離婚, 我同佢老婆可以並存

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-6 10:59 發表

佢唔會同佢老婆離婚, 我同佢老婆可以並存
所以你想keep住做小三,係咪呀?

既然你大佢咁多,咁過多幾年好快見真章,到時人老珠黃邊個要?自己照顧自己?

引用:
原帖由 M仔 於 2022-8-6 11:00 發表

所以你想keep住做小三,係咪呀?
冇選擇下,又可以同自己Mr Right一齊, 繼續囉,唔係可以點

引用:
原帖由 輕輕的 於 2022-8-6 11:03 發表
既然你大佢咁多,咁過多幾年好快見真章,到時人老珠黃邊個要?自己照顧自己?
呢個問題我都擔心, 我要好努力keep 住自己狀態

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]