• 瀏覽: 25,451
  • 回覆: 340
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 19:13 發表

出咩錢? 我男朋友係富二代,佢出多啲錢下話
富二代唔等於有錢,佢老豆未分身家畀佢。

引用:
原帖由 Okuno.Sou 於 2022-8-5 19:27 發表

富二代唔等於有錢,佢老豆未分身家畀佢。
但有fullpaid樓,車, 仲有生意比咗佢

引用:
原帖由 ROEL2009 於 2022-8-5 19:27 發表

你係情婦?….
係呀,我想正常咁搵個男人結婚,但冇

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:51 發表

我係大波妹,但年紀唔細
60歲再大波又點⋯

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-8-5 19:40 發表

60歲再大波又點⋯
我阿媽就60歲,唔知佢大唔大波,唔敢問佢

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:58 發表

佢真係鍾意同我做,我地成日做
唔信,食得多龍肉都厭啦

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:51 發表

我係大波妹,但年紀唔細

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 19:32 發表

係呀,我想正常咁搵個男人結婚,但冇
你一日心裡面重有佢,係唔會睇得上其他男人。

放棄佢,會辛苦一段時間,習左就無事。

重新出發。

引用:
原帖由 lelefung 於 2022-8-5 21:27 發表

你一日心裡面重有佢,係唔會睇得上其他男人。

放棄佢,會辛苦一段時間,習左就無事。

重新出發。
Exactly! 你一定要放棄佢先會有其他男人出現,既然你咁恨結婚,唔好諗,即飛佢。

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:10 發表
我諗來諗去都唔知自己有咩唔好, 樣我又唔係差,身材又叫有啲,係年紀大囉, 但我男朋友細我好多,佢識我果陣話唔知我大過佢, 我成熟唔鍾意發脾氣,唔鍾意鬧人, 又唔勢利,又識煮飯照顧人, 我又識搵錢,唔會比負擔男人

但我嫁唔出,要做人情人,見男人娶肥豬扒番屋企,又要養佢,仲要比佢鬧,比佢折磨,唔通男人真係天生咁賤格?
即係幾大先?
樣就有相都冇真相

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:10 發表
我諗來諗去都唔知自己有咩唔好, 樣我又唔係差,身材又叫有啲,係年紀大囉, 但我男朋友細我好多,佢識我果陣話唔知我大過佢, 我成熟唔鍾意發脾氣,唔鍾意鬧人, 又唔勢利,又識煮飯照顧人, 我又識搵錢,唔會比負擔男人

但我嫁唔出,要做人情人,見男人娶肥豬扒番屋企,又要養佢,仲要比佢鬧,比佢折磨,唔通男人真係天生咁賤格?
因為男人係鍾意挑戰,喜歡自己難得到的人。你對男人越好,就越不珍惜你。

不用對你好,你都會在他身邊,咁當然花時間在其他女人度。keep 住妳又不需要花太多時間和金錢,咁咪繼續囉。食之無味,棄之可惜。

引用:

你想証明你好叻呀!

成日泡沐浴露是嗎?講到自己好好咁樣

佢皮膚乾燥就買潤膚畀佢,佢火氣就煲野畀佢係
飲!你呢個情人快D叫佢飛咗佢老婆,你咁好就快D叫佢唔好自私。

快D和佢老婆示威!証明你既功能