• 瀏覽: 25,452
  • 回覆: 340
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 男人小笨象 於 2022-8-5 16:55 發表

所以你吾係情人,因為你肥吾過佢隻西施
我唔明點解我做人情人

其實男女都一樣的,,各花入各眼。。自認好未必對方就覺得好。。對方的喜好好難講的。

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 17:03 發表

我唔明點解我做人情人
係做人女朋友

引用:
原帖由 卜卜星 於 2022-8-5 17:18 發表
其實男女都一樣的,,各花入各眼。。自認好未必對方就覺得好。。對方的喜好好難講的。
咁你有老婆,出面會唔會搵件豬扒做女朋友?

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2022-8-5 17:18 發表

係做人女朋友
唔想做人女朋友我男朋友有老婆

你甘問同你講d野都無關係。。。
你男朋友就系娶左個豬扒,米穩個像你講的自己各方面都唔錯的咯。你問我系相反

引用:
原帖由 卜卜星 於 2022-8-5 17:27 發表
你甘問同你講d野都無關係。。。
你男朋友就系娶左個豬扒,米穩個像你講的自己各方面都唔錯的咯。你問我系相反
我男朋友老婆係靚女

我話其他男人呀

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 17:29 發表

我男朋友老婆係靚女

我話其他男人呀
其他男人有得選擇都唔會選比較差的。。除非特殊喜好。

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:10 發表
我諗來諗去都唔知自己有咩唔好, 樣我又唔係差,身材又叫有啲,係年紀大囉, 但我男朋友細我好多,佢識我果陣話唔知我大過佢, 我成熟唔鍾意發脾氣,唔鍾意鬧人, 又唔勢利,又識煮飯照顧人, 我又識搵錢,唔會比負擔男人

但我嫁唔出,要做人情人,見男人娶肥豬扒番屋企,又要養佢,仲要比佢鬧,比佢折磨,唔通男人真係天生咁賤格?
鄉講女多男少、要食小鮮肉要忍氣吞聲

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 17:03 發表

我唔明點解我做人情人
同人唔同命冇得解

引用:
原帖由 卜卜星 於 2022-8-5 17:31 發表

其他男人有得選擇都唔會選比較差的。。除非特殊喜好。
所以你話自認好未必對方就覺得好,我唔認同

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 17:39 發表

所以你話自認好未必對方就覺得好,我唔認同
甘因為唔系常規啊。。個別就唔好講了。

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 16:10 發表
我諗來諗去都唔知自己有咩唔好, 樣我又唔係差,身材又叫有啲,係年紀大囉, 但我男朋友細我好多,佢識我果陣話唔知我大過佢, 我成熟唔鍾意發脾氣,唔鍾意鬧人, 又唔勢利,又識煮飯照顧人, 我又識搵錢,唔會比負擔男人

但我嫁唔出,要做人情人,見男人娶肥豬扒番屋企,又要養佢,仲要比佢鬧,比佢折磨,唔通男人真係天生咁賤格?
可能你要出多D錢

引用:
原帖由 Okuno.Sou 於 2022-8-5 19:12 發表

可能你要出多D錢
出咩錢? 我男朋友係富二代,佢出多啲錢下話

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-5 17:25 發表

唔想做人女朋友我男朋友有老婆
你係情婦?….

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]