• 瀏覽: 25,455
  • 回覆: 340
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-15 10:32 發表

同佢一齊我好大壓力,如果佢當我SP,對我唔好咁高要求,我個心仲可以舒服啲,同佢繼續一齊
對你有咩要求先

引用:
原帖由 合作馬虎迷你兵 於 2022-8-16 08:00 發表

對你有咩要求先
咁佢又冇講, 我識佢果陣仲後生,又靚又fit, 著到bikini, 疫情呢幾年,成日係屋企又懶又成日掛住食, 我越來肥,年紀又大咗, 我擔心佢嫌棄我啫

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-16 09:16 發表

咁佢又冇講, 我識佢果陣仲後生,又靚又fit, 著到bikini, 疫情呢幾年,成日係屋企又懶又成日掛住食, 我越來肥,年紀又大咗, 我擔心佢嫌棄我啫
呢個係你自己對自己的要求

引用:
原帖由 合作馬虎迷你兵 於 2022-8-16 12:31 發表

呢個係你自己對自己的要求
減肥係女人終生任務

曾經對自己好苛刻,食又冇啖好食,長期餓住,仲要晚晚做運動,keep 到網紅嘅身材,過住非人生活,真係唔知果時那裡來的毅力

真心覺得女人減肥真係好勁,不過我而家做唔到

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-16 13:22 發表

減肥係女人終生任務

曾經對自己好苛刻,食又冇啖好食,長期餓住,仲要晚晚做運動,keep 到網紅嘅身材,過住非人生活,真係唔知果時那裡來的毅力

真心覺得女人減肥真係好勁,不過我而家做唔到
其實隨著越來越大,身體新陳代謝減慢,真係要做多d 運動先減到肥。
減唔減到肥好睇自己有冇決心

引用:
原帖由 合作馬虎迷你兵 於 2022-8-16 13:35 發表

其實隨著越來越大,身體新陳代謝減慢,真係要做多d 運動先減到肥。
減唔減到肥好睇自己有冇決心
拍拖耐咗,冇初期拍拖咁緊張, 想食咩就食咩,又懶,有時好樣衰都照去見佢

係呀,年紀大新陳代謝慢, 我男朋友有時話我肥嘟嘟, 但佢應該唔係嫌棄嘅,不過我都唔開心囉

唯有迫自己勤力啲做

膠人出膠post

引用:
原帖由 賀天生大佬88 於 2022-8-16 13:45 發表
膠人出膠post
on膠人去膠post度回post

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-8-16 13:45 發表

拍拖耐咗,冇初期拍拖咁緊張, 想食咩就食咩,又懶,有時好樣衰都照去見佢

係呀,年紀大新陳代謝慢, 我男朋友有時話我肥嘟嘟, 但佢應該唔係嫌棄嘅,不過我都唔開心囉

唯有迫自己勤力啲做
問題係自己點去control ja。其實呢樣似乎係你自己對自己的要求,咁你更應該迫自己去做運動。

引用:
原帖由 合作馬虎迷你兵 於 2022-8-16 13:49 發表

問題係自己點去control ja。其實呢樣似乎係你自己對自己的要求,咁你更應該迫自己去做運動。
有做gym,一星期做1,2日, 不過唔戎口真係嘥氣,瘦唔到

羨慕你男友

引用:
原帖由 高大紅色的隊長 於 2022-9-21 08:28 發表
羨慕你男友
佢條命係生得好,老豆又有錢,又高大靚仔,佢老婆都係靚女, 而家仲有我愛佢

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-9-21 09:49 發表

佢條命係生得好,老豆又有錢,又高大靚仔,佢老婆都係靚女, 而家仲有我愛佢
其實樓主辛唔辛苦? 大時大節又無得同男朋友一齊過。 果種開心可以cover 到唔開心?
我念法係如果令自己鍾意的人甘辛苦,我真係唔想去追佢,甘樣好似係傷害緊佢。雖然我都好想成日見到佢同佢傾計。

引用:
原帖由 寂寞的南瓜 於 2022-9-25 12:12 發表

其實樓主辛唔辛苦? 大時大節又無得同男朋友一齊過。 果種開心可以cover 到唔開心?
我念法係如果令自己鍾意的人甘辛苦,我真係唔想去追佢,甘樣好似係傷害緊佢。雖然我都好想成日見到佢同佢傾計。
我同佢本身係朋友, 大家互相喜歡對方,起埋咗一齊, 初期都好唔慣,成日唔開心, 而家一齊咗5年,習慣咗

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-9-25 12:21 發表

我同佢本身係朋友, 大家互相喜歡對方,起埋咗一齊, 初期都好唔慣,成日唔開心, 而家一齊咗5年,習慣咗
初時都唔開心,點可以支持到5年甘耐? 
有時你好想佢陪你,佢又陪唔到,甘唔會好唔開心? 

我成日都念連時間去陪我鍾意的人都俾唔到好多,點可以甘自私要佢同我一齊,叫我離婚,傷害好多,我又做唔出。
所以而家只係成日想念鍾意的人。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]