• 瀏覽: 51,859
  • 回覆: 165
  • 追帖: 3
+9
男朋友受脫髮困擾,佢最近睇到咩生髮偏方,話3個月唔洗頭唔梳頭,可以生頭髮,佢話要試。但我覺得大熱天,日日流汗,有時又落雨會整濕個頭,點可以3個月唔洗頭㗎!!會變油變臭㗎!我唔想我男朋友咁樣試。要生頭髮用生髮水唔好咩,佢又嫌貴。所以我諗住趁出消費券,用消費券買生髮水送畀佢,等佢唔洗試埋呢D生髮偏方,但會唔會傷佢自尊心?我真係冇嫌棄佢㗎

如果佢身體其他毛都仲係度, 夠粗生, 你就唔駛太擔心D頭毛

引用:
原帖由 出面有人 於 2022-8-5 14:47 發表
如果佢身體其他毛都仲係度, 夠粗生, 你就唔駛太擔心D頭毛
佢自己擔心佢D頭毛,其實我唔擔心,我只係唔想佢唔洗頭

試下食療先, 佢問你想食乜個陣, 你帶佢去傳統中式糖水鋪
如果佢肯食芝麻糊. 紫米呢D, 可以補到腎
同埋好多洗頭水, 愈洗愈甩得多頭髮

你係咪想分手, 先咁樣傷害佢

引用:
原帖由 therock 於 2022-8-5 14:50 發表
你係咪想分手, 先咁樣傷害佢
真係會傷到佢咩

1日唔洗頭都好辛苦仲話3個月

引用:
原帖由 山櫻草 於 2022-8-5 14:38 發表
男朋友受脫髮困擾,佢最近睇到咩生髮偏方,話3個月唔洗頭唔梳頭,可以生頭髮,佢話要試。但我覺得大熱天,日日流汗,有時又落雨會整濕個頭,點可以3個月唔洗頭㗎!!會變油變臭㗎!我唔想我男朋友咁樣試。要生頭髮用生髮水唔好咩,佢又嫌貴。所以我諗住趁出消費券,用消費券買生髮水送畀佢,等佢唔洗試埋呢D生髮偏方,但會唔會傷佢自尊心?我真係冇嫌棄佢㗎
冇野嘅...有一日佢送返缽仔糕
俾你你唔嬲咪得囉

我收過!仲好勤力用添!!!

引用:
自己先用偏方揾順手一邊個格勒底試左先

我女朋友都送過比我,我不知幾咁開心

同 送 偉 哥 無 分 別

引用:
咩牌子

引用:
叫佢接受現實、十個光頭九個富

他自己都想去解決就唔會啦。。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]