• 瀏覽: 9,227
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
最近考慮緊去做鼻埋線,因為個鼻樑太扁、鼻頭又寬…忍左好耐><不過想再睇下各位意見,做唔做鼻埋線好

引用:
原帖由 偉大弱小的海帶 於 2022-8-5 13:15 發表
最近考慮緊去做鼻埋線,因為個鼻樑太扁、鼻頭又寬…忍左好耐><不過想再睇下各位意見,做唔做鼻埋線好
做埋線可唔可以令鼻頭細?

引用:
原帖由 muraman 於 2022-8-7 22:05 發表

做埋線可唔可以令鼻頭細?
可以 我之前做左鼻埋線加透明質酸

引用:
原帖由 偉大弱小的海帶 於 2022-8-5 13:15 發表
 同上,我個鼻都係唔靚,勁冇自信🥲...所以想做鼻埋線好耐, 但一直都唔敢去做

引用:
原帖由 Norayu 於 2022-8-8 05:23 發表

可以 我之前做左鼻埋線加透明質酸
人地話透明質酸唔係太好,唔知真唔真?

留名

上年做過,而家個鼻都係好自然,朋友都話睇唔出我做過鼻埋線

引用:
原帖由 muraman 於 2022-8-8 18:48 發表

人地話透明質酸唔係太好,唔知真唔真?
唔覺有咩唔好, 只要唔打過量就冇問題同埋醫生一定要搵有經驗

引用:
原帖由 內向閑逛的揮春 於 2022-8-8 14:39 發表

同上,我個鼻都係唔靚,勁冇自信🥲...所以想做鼻埋線好耐, 但一直都唔敢去做
same same🥲

引用:
原帖由 今天巧P圖 於 2022-8-10 13:52 發表
上年做過,而家個鼻都係好自然,朋友都話睇唔出我做過鼻埋線
其實一直想問鼻埋線會唔會好危險,係咪要開刀?

引用:
原帖由 Norayu 於 2022-8-10 17:19 發表

想知你埋左幾多錢? 醫生會唔會好貴

引用:
原帖由 Norayu 於 2022-8-10 17:19 發表

唔危險咩?

引用:
原帖由 偉大弱小的海帶 於 2022-8-11 11:08 發表

其實一直想問鼻埋線會唔會好危險,係咪要開刀?
 唔使開刀㗎喎,所以成個過程都係好安全

引用:
原帖由 cathychung595 於 2022-8-11 18:29 發表

想知你埋左幾多錢? 醫生會唔會好貴
我個陣埋左$8000左右到

引用:
原帖由 hahsakk 於 2022-8-12 07:22 發表

唔危險咩?
唔會呀,我搵dr.chui埋, 同佢傾計佢話一星期都埋至少10個8個

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]