• 瀏覽: 14,768
  • 回覆: 107
  • 追帖: 1
都係志在開個帖啫

引用:
原帖由 持久男 於 2022-8-5 14:20 發表

咁你係咪女呀
做咩嗻唔通你想進入人?

引用:
原帖由 6吋 於 2022-8-5 06:34 發表
女友話知大家無乜錢,結婚好難靠自己二人搬出去住,她怕結婚後同我屋企人住,唔識處理婆媳問題,加上佢知自己公主病乜都要人遷就,佢話只有佢父母會錫佢就佢,加上佢屋企得佢一粒女,所以話結婚後要我搬去她屋企住。

其實我從來無諗結婚啵,只係拍拖有條友陪下幾開心㗎,無諗咁長遠。我諗住即使日後結婚,都是各自各住自己屋企咋,無諗咁多,好唔好同女友講清楚呢?
結婚都唔係一齊住,咁結嚟做乜?

隱瞞事實即係呃,呃女仔就唔係gentleman囉

引用:
女友話知大家無乜錢,結婚好難靠自己二人搬出去住,她怕結婚後同我屋企人住,唔識處理婆媳問題,加上佢知自己公主病乜都要人遷就,佢話只有佢父母會錫佢就佢,加上佢屋企得佢一粒女,所以話結婚後要我搬去她屋企住。

其實我從來無諗結婚啵,只係拍拖有條友陪下幾開心㗎,無諗咁長遠。我諗住即使日後結婚,都是各自各住自己屋企咋,無諗咁多,好唔好同女友講清楚呢?
唔駛講住 ... 你自己都話無唸過 , 咁咪自己唸清楚先羅 ,
尤其又無唸住結婚 , 到唸結婚之前先講拉 ...

我都有個男性朋友係咁 , 婚後去左老婆屋企住 , 因為佢老婆住港島 , 間屋都有700呎左右 .

極速有埋BB , 1家5口 , 成為半個男主人 
著量家用 , 外母半個工人 , 打掃煮飯 , 服侍周到 , 佢地著緊個孫 , 有得一齊住 , 其他無所謂

引用:

打炮要偷偷摸摸,吾可以大力鋤,不過佢父母耳聾又吾同。

同外母住
婚姻嘅墳墓

結婚後各自各住自己屋企,樓主有點怪怪的想法。

引用:

如果佢有家姐細妹嘅話,刀可以考慮吓嘅!

結咗婚後各有各住各有各玩

引用:

屋夠大, 冇所謂.

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-8-5 14:50 發表

做咩嗻唔通你想進入人?
如果你唔係有J小妹又唔介意俾我入既我想入架

引用:
原帖由 持久男 於 2022-8-6 09:44 發表

如果你唔係有J小妹又唔介意俾我入既我想入架
男人一味想入女人!

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-8-6 09:45 發表

男人一味想入女人!
你知我叫咩名架啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]