• 瀏覽: 14,766
  • 回覆: 107
  • 追帖: 1
嘩,發啦師兄,乜7 都吾洗理😄😄

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-8-5 09:47 發表

D男人真係衰
唔見得d女人好

引用:
原帖由 持久男 於 2022-8-5 13:27 發表

唔見得d女人好
女人仲衰又姣成日想比男人X

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-8-5 13:28 發表

女人仲衰又姣成日想比男人X
咁你係男定女呀

引用:
原帖由 持久男 於 2022-8-5 13:30 發表

咁你係男定女呀
咁你想我係男定女啫?

快啲講早走早著

恭喜,帽事

要一個人服侍三個!

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-8-5 13:31 發表

咁你想我係男定女啫?
唔係有J小妹就得啦...同埋我都唔鍾意格劍

引用:
原帖由 6吋 於 2022-8-5 06:34 發表
女友話知大家無乜錢,結婚好難靠自己二人搬出去住,她怕結婚後同我屋企人住,唔識處理婆媳問題,加上佢知自己公主病乜都要人遷就,佢話只有佢父母會錫佢就佢,加上佢屋企得佢一粒女,所以話結婚後要我搬去她屋企住。

其實我從來無諗結婚啵,只係拍拖有條友陪下幾開心㗎,無諗咁長遠。我諗住即使日後結婚,都是各自各住自己屋企咋,無諗咁多,好唔好同女友講清楚呢?
伯母咩年紀?

引用:
原帖由 持久男 於 2022-8-5 13:43 發表

唔係有J小妹就得啦...同埋我都唔鍾意格劍
你咁叫做答左我拿?

最好包埋我 唔洗做

引用:
女友話知大家無乜錢,結婚好難靠自己二人搬出去住,她怕結婚後同我屋企人住,唔識處理婆媳問題,加上佢知自己公主病乜都要人遷就,佢話只有佢父母會錫佢就佢,加上佢屋企得佢一粒女,所以話結婚後要我搬去她屋企住。

其實我從來無諗結婚啵,只係拍拖有條友陪下幾開心㗎,無諗咁長遠。我諗住即使日後結婚,都是各自各住自己屋企咋,無諗咁多,好唔好同女友講清楚呢?
幾好, 同女友、外父外母一齊住, 可以有軟飯食!

引用:

有軟飯都唔食罪大惡極

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-8-5 13:44 發表

你咁叫做答左我拿?
咁你係咪女呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]