• 瀏覽: 9,059
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 huhuing 於 2022-8-7 08:30 發表

着出街唔知有冇人笑佢?
佢哋自我感覺良好以為自己李嘉欣個款,應該唔覺

引用:
原帖由 素食小魔女 於 2022-8-7 10:08 發表

扮永遠係扮, 唔會變真 .
唔認老,扮後生會變後生?
東施效顰幾千年前就有, 被人嘲笑對象
佢哋以為自己成個李嘉欣咁款,扮一扮又後生廿年,其實臉上的皺紋已經出賣咗佢哋

引用:
原帖由 精神緩慢的芒果 於 2022-8-7 12:22 發表

佢哋自我感覺良好以為自己李嘉欣個款,應該唔覺
佢自信心爆棚

中環啲高層?

女人四十猛如虎

引用:
原帖由 精神緩慢的芒果 於 2022-8-4 15:40 發表

仲要曰曰路過係我面前狂潑頭髮,驚死人哋唔知道佢有頭髮
Hahahahahahahaa

上左年紀,如果婚姻失敗或欠缺家庭溫暖
個班女人的確係好變態

佢地講野同D 動作的確好難頂,我去一個場合見識過
班人仲成日會有D 代號, 例如 咩咩公主,咩咩姬.........
再加埋佢地手機開埋美顏,再見到佢地真人

引用:
原帖由 精神緩慢的芒果 於 2022-8-4 14:32 發表

目測至少四十八歲但同我着差唔多髮型動作差唔多見到都想喊
跟你著當讚你,跟你動作咁好笑都要喊!?最緊要佢著得冇你咁好睇就得啦!佢跟你咩動作?

引用:
原帖由 素食小魔女 於 2022-8-7 01:58 發表

明白你心情...
見到樣衰冒牌貨, 勁想嘔...
我都遇到件...
痴線嫁...
髮型, 衣著, 用品全部跟..
但全部係樣衰版, 勁想嘔...
死啦,我驚我老左都會咁

48 熟女    MY 飛佛

介紹比我呀

老人都好可怕

女人一過40,
自己知自己事

引用:
原帖由 精神緩慢的芒果 於 2022-8-4 14:22 發表
我公司d上了年紀的女人真係好煩,成日你穿乜佢跟住,又學你講野 動作跟住又用呢個樣好熱情對d男人又成日對我好惡仲時不時過來昅我手機,真係想走
最近更新 班老女人係痴線架⋯⋯我身邊d friend及家人發現原來佢哋會成日喺我屋企附近出沒 跟住我返歸

引用:
原帖由 精神緩慢的芒果 於 2022-8-4 15:03 發表
D大媽真係勁煩
希望我辭咗職 佢哋唔好再跟住我返屋企 騷擾我d家人及朋友

引用:
原帖由 精神緩慢的芒果 於 2022-8-4 15:49 發表

佢哋依家仲著埋水手服全身粉紅色及大蝴蝶結
發張圖來欣賞下

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]