• 瀏覽: 6,943
  • 回覆: 29
+2
時間耐左就會習慣,甚至改觀(用優點去美化),唔好下下用余慕蓮個樣做比較,大家識既女仔唔會全部都係余慕蓮咁様,其實心魔就在自己。

樣係入場劵 

引用:
原帖由 unclebaby0289 於 2022-8-4 12:51 發表
時間耐左就會習慣,甚至改觀(用優點去美化),唔好下下用余慕蓮個樣做比較,大家識既女仔唔會全部都係余慕蓮咁様,其實心魔就在自己。
池美麗呢?

冇樣貌有錢就冇問題

引用:
原帖由 Okuno.Sou 於 2022-8-4 16:02 發表

池美麗呢?
佢一定唔會係比人一見就鍾意果隻,只有近水落台,因任何原因成日見倒佢,耐左又唔知點解又覺得ok既果d人先得🤣

逢帖必膠

內在美緊要啲,我見過樣、身型都正,但性格差到冇人有,只懂扮靚但個心地好差,乜嘢都想人幫佢做,難怪沒有同性朋友……

同意,有時女人唔係淨係講五官,就算唔算靚女,但如果會打扮下一樣可以有種女人媚態,唔需要打扮得好勁嗰種,斯斯文文已經可以有吸引力。

揀老婆唔揀個相處舒服成世有排煩。

引用:
原帖由 unclebaby0289 於 2022-8-4 12:51 發表
我唔准你用余慕蓮做例子,佢只係人設醜角,唔係真係咁醜樣!

引用:
原帖由 Okuno.Sou 於 2022-8-4 16:02 發表

池美麗呢?
睇緣份,有緣,就會遇到

引用:
時間耐左就會唔覺?
應該係望歪少少,佢唔覺.....

除左樣,身材又會否好影響兩性關係?

醜女對得耐自然無咁醜

余慕蓮心美人美⋯⋯有誰做到?

據悉,余慕蓮一生未婚也沒生小孩,但她胸懷滿滿的愛,她13年前退休時,竟將退休金領了全捐到大陸偏遠山區,建了一所「余慕蓮希望小學」,讓300多名小朋友能安心受教育,大家也因此是再度關注起余慕蓮,她受訪時說,只是希望孩子們都能安心讀書,希望他們接手教育後,有能力走出深山,到城市找工作,改善生活。而余慕蓮捐款建校的事,直到發生後2年才偶然地被前東家的電視台報導,她對於建校很是驕傲,但謙遜表示自己不算偉大,做慈善是出自真心,「我沒有錢,不過我捨得捐!」,多年來她獨居在小樓房裡安靜度日,即使生病了需要看護,也不接受他人幫助,雲淡風輕說若自己走了,財產還有剩,會都捐出去做善事。

引用:
原帖由 公園熱情的魚蛋 於 2022-8-4 16:18 發表
冇樣貌有錢就冇問題
小甜甜,記得嗎?,比幾袋紅白藍$  

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]