• 瀏覽: 13,681
  • 回覆: 47
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 Demetrius 於 2022-8-5 03:36 發表

切子宮等於切斷個瘤嘅電源,佢無養份就會萎縮,否則佢會切完再生,而且好多女性唔係生一個至兩個,而是生一連串。
飲過量豆製品、食超濃縮補品、食用含塑化劑盛載嘅食用、食用生長激素飼養嘅家禽、熬夜等等,都會令佢變大。
豆製品都唔好咩,依家啲食物係咁㗎啦,唔知佢啲家禽有幾多激素,塑化劑盛載物品係咪外賣飯盒之類?

引用:
原帖由 yuk777044 於 2022-8-5 13:50 發表
濫交出事
關唔關事㗎?

引用:
原帖由 ROEL2009 於 2022-8-5 16:11 發表

😧😧😧
你咁講好驚喎,而家好似食咩都唔好咁
會驚㗎,諗住豆製品有益,不停飲好多原來都唔得嘅。

引用:
原帖由 kwma 於 2022-8-5 17:39 發表

神醫好快PM你
醫生點會PM介紹都有可能

引用:
原帖由 huhuing 於 2022-8-6 09:40 發表

豆製品都唔好咩,依家啲食物係咁㗎啦,唔知佢啲家禽有幾多激素,塑化劑盛載物品係咪外賣飯盒之類?
放心,只要唔係豆漿當水飲,豆腐當飯咁食,就ok啦。塑化劑係包括外賣盒同飲品杯,但就算係咖啡店紙杯,內裡都有打層膠,但只要唔係一日飲十幾杯,就問題不大。

引用:
原帖由 Demetrius 於 2022-8-6 17:51 發表

放心,只要唔係豆漿當水飲,豆腐當飯咁食,就ok啦。塑化劑係包括外賣盒同飲品杯,但就算係咖啡店紙杯,內裡都有打層膠,但只要唔係一日飲十幾杯,就問題不大。
試過買個豆漿機返嚟整好多,成日飲當滾水咁飲,依家睇到唔好搞囉。

引用:
原帖由 祝你明日香 於 2022-8-5 01:36 發表
點解香港的醫生係唔係都話要切曬,一勞永逸?無諗過女人無咗子宮個感受?又唔係生癌,生瘤遮,做咩要切子宮
而家既醫學水平進步左,我個姑姐20幾年前就係切漏左,只切了單邊輸卵管,
所以佢不到5年又惡化,走左了
佢那時只係40中
好年輕

引用:
原帖由 huhuing 於 2022-8-6 09:18 發表

聽講過中大腫瘤科唔錯
我見中大只有臨床腫瘤科、內科腫瘤科,同埋婦產科,咁應該係邊科?

引用:
原帖由 Chanseesee223 於 2022-8-6 21:09 發表

我見中大只有臨床腫瘤科、內科腫瘤科,同埋婦產科,咁應該係邊科?
我以前聽過而家都忘記囉,你問吓回帖嗰個。

引用:
原帖由 Chanseesee223 於 2022-8-4 11:52 發表
本人早排照超聲波,發現子宮內生了個8cm纖維瘤,本人正唸住結婚生仔,點知醫生話有bb機會好微,如果有都會小產,如果要切左個瘤便要切埋子宮,我真係好擔心及傷心,好想有bb,請問各位有冇聽過呢個情況而成功懷孕,或者有冇婦科醫生介紹可以有其他辦法,求各位幫忙🙏🏼🙏🏼,心急人上
安和醫療 用海扶刀治療,不用開刀,不流血 免麻醉 免住院
你去查詢下喇

引用:
原帖由 pleati88 於 2022-8-7 15:15 發表

安和醫療 用海扶刀治療,不用開刀,不流血 免麻醉 免住院
你去查詢下喇
謝謝

揾多個專科比意見。

你聽錯咗?如果醫生話得切子宮先搞得掂,咁就真係要,不過呢的多數睇多一兩個專科比意見,盡快吧

你咪亂信人

你去另一間再睇醫生!醫生先前都話我難有bb!但我最終都生在一個小朋友!所以你都唔好咁擔心!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]