• 瀏覽: 40,893
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
平時都去開美容院做facial,其實去都預左畀人sell,可能我去開果間真係好hard sell,次次去都起碼會介紹番半個鐘,做完出到嚟又會同你飲個茶再sell你。有時已經買左好多package真係唔想買,但次次都好識得拒絕佢地,未有消費券喺手,都可以話最近冇咩錢拒絕下,但一收到消費券,到時一定拒絕唔到,佢地sell你果陣一定會話,派左消費券,你用消費券買,其實你都唔係要畀好多錢.....
女仔又貪靚,到時一定拒絕唔到,畀佢sell到,將啲消費券用晒落美容院,一收到錢就忍唔住用...
如果唔去,可能我可以將啲消費券用嚟買啲更好嘅野

要靚要付出㗎啦

引用:
原帖由 閑逛的柴犬 於 2022-8-3 16:58 發表
要靚要付出㗎啦
所以之前D消費券都係咁用晒

有冇邊間出左優惠

引用:
原帖由 freesiahungg 於 2022-8-4 08:45 發表
有冇邊間出左優惠
D美容院到時一定話有優惠,叫人消費嘅手法

所以我選擇細店經營嘅facial舖囉
樓下果啲,機都係一樣咁做,但一定係有限錢囉
見到班港女facial 師就唔開胃,面前面後兩個人!

吸血鬼黎架,唔係點會無學識又搵到十萬咁多

美容院係靠sell package 搵食

引用:
原帖由 天意弄人 於 2022-8-3 16:16 發表
平時都去開美容院做facial,其實去都預左畀人sell,可能我去開果間真係好hard sell,次次去都起碼會介紹番半個鐘,做完出到嚟又會同你飲個茶再sell你。有時已經買左好多package真係唔想買,但次次都好識得拒絕佢地,未有消費券喺手,都可以話最近冇咩錢拒絕下,但一收到消費券,到時一定拒絕唔到,佢地sell你果陣一定會話,派左消費券,你用消費券買,其實你都唔係要畀好多錢.....
女仔 ...
做facial根本零作用,所以不用去

引用:
原帖由 天意弄人 於 2022-8-3 16:16 發表
女仔 ...
男仔表示 你個外表本身唔差的話 唔做facial都會好睇
你個款本身唔得你茶金泊上去都係唔得

一句講已經洗晒啲錢, 再唔係加多句: 仲爭銀行好多咭數未還, 就得啦, 有乜問題?

可以去美容小店,我做開果間冇呢個問題,而美容師都手勢好好同細心,一D都唔Hard Sell,值得推介

有消費卷咩都貴晒

有錢使又可以份靚
為己為人好應該

我都好怕死sell爛sell,自從3年前轉咗美容院就無喱個煩惱,我事頭婆都唔鍾意sell人做街坊生意

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]