• 瀏覽: 4,039
  • 回覆: 33
冇做嘢, 每天點過。
煮飯,清潔,湊仔,又一天

應該好忙,無時間上香討。

引用:
原帖由 大縮的狼曼 於 2022-8-2 14:52 發表
冇做嘢, 每天點過。
c9生活
感覺幸福嘛🤔

凈係洗晾衣物,做飯買菜都忙到一隻野咁了.

引用:
原帖由 手癢 於 2022-8-6 19:58 發表

c9生活
感覺幸福嘛🤔
幸福時間表點砌

引用:
原帖由 大縮的狼曼 於 2022-8-6 22:14 發表

幸福時間表點砌
最幸福係咪等老公返來叫妳聲,老婆我返來啦😆

引用:
冇做嘢, 每天點過。
甘就睇下你是否享受這種生活,如享受時間會過得好快。我以前都係家庭煮婦,每天送小朋友返學、買餸、清潔屋企、接小朋友放學、教下功課、陪小朋友去公園放電、晚飯甘就一日。有時都會趁小朋友返學約朋友食下早餐或者係屋企附近行下山,我覺得一日時間過得好快。

有時幸福唔係必然,請努力好好經營

引用:
冇做嘢, 每天點過。
幾好呀結婚生BB湊仔煮飯

引用:
原帖由 lelefung 於 2022-8-6 13:16 發表
應該好忙,無時間上香討。
依家就係有時間上香討, 佢手腳快搞掂啲嘢咪得囉。

引用:
原帖由 手癢 於 2022-8-6 19:58 發表

c9生活
感覺幸福嘛🤔
係呀應該幸福啊

引用:
原帖由 bluebird8888 於 2022-8-6 21:40 發表
凈係洗晾衣物,做飯買菜都忙到一隻野咁了.
湊仔係咁㗎啦多多功夫做

引用:
原帖由 幸福師奶仔 於 2022-8-7 09:10 發表

甘就睇下你是否享受這種生活,如享受時間會過得好快。我以前都係家庭煮婦,每天送小朋友返學、買餸、清潔屋企、接小朋友放學、教下功課、陪小朋友去公園放電、晚飯甘就一日。有時都會趁小朋友返學約朋友食下早餐或者係屋企附近行下山,我覺得一日時間過得好快。
你好識運用啲時間,好多都想幸福好似你個名咁。

引用:
原帖由 幸福師奶仔 於 2022-8-7 09:10 發表

幸福真係要大家好好建立,睇嚟你應該做得幾開心。

引用:
原帖由 idid0 於 2022-8-8 02:58 發表

湊仔係咁㗎啦多多功夫做
係架, 年紀越細就要越多心機到大啲就要更多耐性,其實唔同時期都要有心理改變。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]