• 瀏覽: 33,199
  • 回覆: 190
  • 追帖: 4
個女仔keep得好好,一直以為只大2-3年,
但最後知原來大十年,會唔會連fd都不想做?

唔會卦 做朋友啫 有咩問題

時男時女!有病就去睇醫生啦!

唔會,試一試先

做正常朋友,無謂耽誤人搵正主,
一把年紀只剩最後機會

引用:
原帖由 creamice166 於 2022-7-31 15:47 發表
美女廚房 食咗先講

引用:
原帖由 creamice166 於 2022-7-31 15:47 發表
既然keep得咁好,當然唔會做fd啦

引用:
咁要睇當事人幾多歲,如果樓主18歲,囡囡28歲無問題,最緊要夾,包括性格同性愛

引用:
原帖由 pure3000 於 2022-7-31 16:56 發表

咁要睇當事人幾多歲,如果樓主18歲,囡囡28歲無問題,最緊要夾,包括性格同性愛
但如果樓主60歲, 話對個70歲有好感,都嗰頭近,唔好亂諗嘢,做個朋友算

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-7-31 16:08 發表
唔會卦 做朋友啫 有咩問題
我只想做朋友,我不知對方點諗。
我無flirt佢,佢9成主動搵我。

引用:
原帖由 kan911031 於 2022-7-31 16:39 發表

美女廚房 食咗先講

引用:
原帖由 pure3000 於 2022-7-31 16:56 發表

你講既歲數加多五年啦。

我不敢講自己幾歲,怕無左個朋友,好怕佢內心叫我老女人。
佢幾好的,大家傾下計,解下悶咁。當然我當佢弟弟咁,我無諗其他嘢。

引用:
完全明白你嘅感受 不過正常應該係食咗先講

引用:
一試無妨

引用:
問下亞paul 啦?

鍵盤翻頁
左右