• 瀏覽: 31,505
  • 回覆: 150
引用:
原帖由 奔妮吐 於 2022-7-30 07:58 發表
我同老公結婚唔夠一年!
但拍左十幾年拖
尋日因為佢未返屋企
我零晨兩三點打比佢!
佢話佢喺邊度邊度
甘我都無理
到今朝七點幾醒既時候
我心血來潮睇佢電話
(真心,好耐無睇架喇)
我見到啲叫雞網!
同埋見到佢既安心出行係喺零晨十二點既時候喺一個唔係佢同我講既地方
我究竟睇左啲咩!
咩地方可以比你玩到甘耐
佢應該五六點先返到屋企!
我應唔應該踢爆佢?
最重要果樣妳唔講?

咁佢安心出行掃碼個地方係邊度? 
夜總會 定 桑拿浴室?

引用:
原帖由 奔妮吐 於 2022-7-30 08:13 發表
有圖有真相!佢可以瀨落人地度既!
但我接受唔到佢呃我!
如果真係要最壞打算離婚!
我諗我會甘做!
拍左十幾年!結婚唔夠半年就已經甘既話!
我唔想將來甘多年要擔驚受怕
你已決定好!
今次唔離,之後都大把機會,大把理由。

引用:
我同老公結婚唔夠一年!
但拍左十幾年拖
尋日因為佢未返屋企
我零晨兩三點打比佢!
佢話佢喺邊度邊度
甘我都無理
到今朝七點幾醒既時候
我心血來潮睇佢電話
(真心,好耐無睇架喇)
我見到啲叫雞網!
同埋見到佢既安心出行係喺零晨十二點既時候喺一個唔係佢同我講既地方
我究竟睇左啲咩!
咩地方可以比你玩到甘耐
我應唔應該踢爆佢?
乜叫雞都要安心出行?
我真心唔知。
問清楚你老公,之後請告知我答案,謝謝。

想離婚咪踢爆佢囉!

拍拖19幾年出去玩唔夠刺激,緊係等結咗婚先出去玩啦

引用:
我同老公結婚唔夠一年!
但拍左十幾年拖
尋日因為佢未返屋企
我零晨兩三點打比佢!
佢話佢喺邊度邊度
甘我都無理
到今朝七點幾醒既時候
我心血來潮睇佢電話
(真心,好耐無睇架喇)
我見到啲叫雞網!
我究竟睇左啲咩!
咩地方可以比你玩到甘耐
我應唔應該踢爆佢?
如果樓主講既係真,我諗你應該好嬲,冷靜唔到,去到呢個位你都唔係要知真相而只係想踢爆逼佢認錯,甚至唔知想點。

幫你分析下,泥緊你如果逼問老公可能發生既情況

1.佢不承認,咁你只有兩個選擇
A. 相信佢,放過佢
B. 點都唔會信不斷逼問佢,直到佢承認 。 然後再選擇放過佢或者離開

2.佢承認,亦都只有兩個選擇
A. 你原諒佢
B. 離開佢

建議你諗清楚先再開口,係諗清楚之前最好先落街行開諗清楚先。

另外,諗野都唔好只以自己角度去諗。

對於性,男人同女人既角度係好唔同。

女人一般對性都有潔癖,所以如果願意比一個人去搞,通常係身心都已經交晒比個個人。

但男人同女人唔同,男人重感情但對性就比較隨便。通常老婆同外面既女人係分得好清楚,就算再點玩,都係以玩既心態,玩完都會對老婆有瘣疚心,始終老婆先係佢既港灣,會知道最終返去邊個身邊。

講呢d唔係話到定要原諒另一半,只係如果單純用自己對性既價值觀去諗,咁一定會覺得邪惡好多。

輸個家又可苦呢?!!
不管他有沒有去,捉佢去最貴的性病,愛滋體儉,必須花大錢!
目的是教訓他,這事的代價是麻煩,花錢和令你擔心!希望他以後做任何事需考慮你感受!

邪骨

當睇唔到,各有各玩

好正常 身為男人既我 識返家就ok  
講真…人得此生 加上成世溜溜長….世上咁撚多女  唔睇唔屌唔叫唔咸濕就呃你 點會屌死你一個 
加上婚前同你拍左十幾年拖 咩都厭哂喇 屌你個hi屌到爛喇 聞都聞得出你個hi咩味喇😵   所以女人要習慣吓老公叫雞玩女人既事🧐

仲有 現在離婚好閒炸唔會以前咁傳統離婚係件大事 結婚冇自由 冇得玩 日日身邊有個女人托咩 生埋bb仲慘 成世負責要到佢成年出身先唔駛煩  日日在家對住一個女人都厭到痴晒線

引用:
我同老公結婚唔夠一年!
但拍左十幾年拖
尋日因為佢未返屋企
我零晨兩三點打比佢!
佢話佢喺邊度邊度
甘我都無理
到今朝七點幾醒既時候
我心血來潮睇佢電話
(真心,好耐無睇架喇)
我見到啲叫雞網!
我究竟睇左啲咩!
咩地方可以比你玩到甘耐
我應唔應該踢爆佢?
對左你10幾年都同你結婚 吾悶就有鬼 梗係要出邊刺激新鮮下架拉

攤牌

引用:
原帖由 奔妮吐 於 2022-7-30 08:34 發表

同佢甘多年都未試過有呢啲事發生!我地結婚唔夠半年
半年就出去搵食!

引用:
原帖由 奔妮吐 於 2022-7-30 08:46 發表

甘我想問係咪賢妻就一定唔會去叫雞?我黎問既只係攤唔攤牌啫!
我講左幾次拍左拖十幾年!
如果佢唔愛我都唔會同我結婚!

重點,我係女仔!同佢拍左十幾年都無要求佢結婚既
個個男人一樣都會做呢d事,一係你永遠唔好結婚

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]