• 瀏覽: 31,498
  • 回覆: 150
唔使懷疑,一定有野

話吾定你老公搵part time做,到妳生日送隻鑽石戒指比妳呢!

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-7-30 10:56 發表

你想唔想討論下道德、婚姻承諾、貪婪、性本惡.......?
去返冇性趣呢方面啦,依個先係問題根源。

Maybe u mo ball ball 佢要big ball ball 

引用:
原帖由 奔妮吐 於 2022-7-30 08:13 發表
有圖有真相!佢可以瀨落人地度既!
但我接受唔到佢呃我!
如果真係要最壞打算離婚!
我諗我會甘做!
拍左十幾年!結婚唔夠半年就已經甘既話!
我唔想將來甘多年要擔驚受怕
直接執嘢搬走,唔洗交代,搵律師直攪離婚

引用:
原帖由 奔妮吐 於 2022-7-30 08:46 發表

甘我想問係咪賢妻就一定唔會去叫雞?我黎問既只係攤唔攤牌啫!
我講左幾次拍左拖十幾年!
如果佢唔愛我都唔會同我結婚!

重點,我係女仔!同佢拍左十幾年都無要求佢結婚既
一定要離婚,唔洗再講

引用:
原帖由 奔妮吐 於 2022-7-30 08:47 發表

甘我又無諗過判死刑!我都諗緊平心地問下佢!以前係男女朋友關係!我可以唔駛理!一野走左佢!
但結左婚,我就要對呢段婚姻負責任!
佢都無對婚姻有責任,你洗乜理佢,半年即離,手續快好多,尼啲無謂拖,一定要落刀快

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-7-30 10:20 發表

講真, 對住10幾年, 乜性趣都冇啦, 只要唔係包2奶, 出去性發洩吓, 都無妨.
主動給老公提供避孕套,要他萬事小心,不要感染到家裡人就好。

引用:
原帖由 奔妮吐 於 2022-7-30 07:58 發表
我同老公結婚唔夠一年!
但拍左十幾年拖
尋日因為佢未返屋企
我零晨兩三點打比佢!
佢話佢喺邊度邊度
甘我都無理
到今朝七點幾醒既時候
我心血來潮睇佢電話
(真心,好耐無睇架喇)
我見到啲叫雞網!
同埋見到佢既安心出行係喺零晨十二點既時候喺一個唔係佢同我講既地方
我究竟睇左啲咩!
咩地方可以比你玩到甘耐
佢應該五六點先返到屋企!
我應唔應該踢爆佢?
電話無鎖?

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-7-30 11:29 發表

去返冇性趣呢方面啦,依個先係問題根源。
是的, 滿腦子都是性, 點會討論這些話題!

野獸同人在性的分別, 就是這些差異, 你就是從野獸角度出發

引用:
原帖由 奔妮吐 於 2022-7-30 07:58 發表
我同老公結婚唔夠一年!
但拍左十幾年拖
尋日因為佢未返屋企
我零晨兩三點打比佢!
佢話佢喺邊度邊度
甘我都無理
到今朝七點幾醒既時候
我心血來潮睇佢電話
(真心,好耐無睇架喇)
我見到啲叫雞網!
同埋見到佢既安心出行係喺零晨十二點既時候喺一個唔係佢同我講既地方
我究竟睇左啲咩!
咩地方可以比你玩到甘耐
佢應該五六點先返到屋企!
我應唔應該踢爆佢?
對住閣下十幾年仲有性趣咩?叫雞也正常不過~嘅然無法改變~閣下也可以找個人夫傾下心事

引用:
原帖由 一錯再錯三錯 於 2022-7-30 09:34 發表

你係咪咁天真呀?個個男人都心痕架啦,婚姻美滿都可以出去滾。
對呀!女人都可以出去叫鴨。各取所需, 只要愛對方就得啦!

好美滿呀!

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-7-30 12:24 發表

是的, 滿腦子都是性, 點會討論這些話題!

野獸同人在性的分別, 就是這些差異, 你就是從野獸角度出發
性,係人類3大本能之一,逃避問題,於事無補。

可能樓主心軟,依家砌緊,啋大家都傻

引用:
原帖由 fn20172017 於 2022-7-30 08:37 發表

指責人既時候有三隻手指指番自己, 婚姻美滿既又點會無啦啦去叫雞
咁我就唔同意你嘅講法呀 好多人都因為 好奇心新鮮感先出去玩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]