• 瀏覽: 4,287
  • 回覆: 21
話說佢同我傾偈 話鐘意左個女仔 但係佢死口唔講係邊個 問佢點解唔去表白同追佢 又係會講藉口迴避問題
但係佢會不停問我對感情既睇法 同埋有冇暗戀既人 …冇可否認 大家既思想上係好夾既 
其實我係咪誤會左佢 佢未必係鐘意我?

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-7-26 18:45 發表
話說佢同我傾偈 話鐘意左個女仔 但係佢死口唔講係邊個 問佢點解唔去表白同追佢 又係會講藉口迴避問題
但係佢會不停問我對感情既睇法 同埋有冇暗戀既人 …冇可否認 大家既思想上係好夾既 
人地都話鐘意女仔,你無謂要人陪你行最難行條路。

引用:
原帖由 茶道 於 2022-7-26 19:13 發表

人地都話鐘意女仔,你無謂要人陪你行最難行條路。
我只係問下 冇諗過同佢一齊
有時會陪住佢成晚傾計

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-7-26 19:24 發表

有時會陪住佢成晚傾計
過夜就順便造埋啦

咩都冇發生過 我只當佢好朋友 我本身有男朋友

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-7-26 18:45 發表
你試下問個女仔鍾意d乜,睇佢會唔會描述到係你咁。例如有無鍾意邊隻牌子的野,如果佢肯答,佢都差不多開估了。

你好突然又直接咁問佢: "你係咪鍾意我', 應該會搵到答案

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-7-26 19:24 發表

有時會陪住佢成晚傾計
有男友都陪人地成晚傾計,你男友知道嗎

佢身為你好朋友但又吾知你有男朋友?

引用:
鍾意咗個女仔,就唔會鍾意你啦!唔通佢又想同你格劍?

引用:

有時會陪住佢成晚傾計
成晚裸聊??

毒L少D FF啦,條女玩緊你咋傻仔

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-7-27 14:33 發表
毒L少D FF啦,條女玩緊你咋傻仔
怪唔之得你溝唔到女,你連樓主係男定係女都分唔清。

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2022-7-27 14:42 發表

怪唔之得你溝唔到女,你連樓主係男定係女都分唔清。
你算9數啦你ON9仔,你只係一條溝唔到女成世比女玩又無朋友無L用的傻仔,唔怪之無女吼你

咁樣睇似係鍾意你喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]