• 瀏覽: 12,589
  • 回覆: 83
+2
逢帖必膠!

引用:
原帖由 天上怪異的白雲 於 2022-7-23 12:57 發表
同男朋友有計安全期咁定期曳曳,最近遲咗黎m驗完兩條線。男朋友發現咗話要同我結婚組織家庭,但我話未諗清楚。再諗返先發現有同SP唔安全過,所以唔肯定係邊個嘅…

想問男人有幾可會去驗DNA?人工流產會唔會好痛好傷身?
兩條線確診了

引用:
原帖由 雨中強勁的天才 於 2022-7-23 13:19 發表
逢帖必膠!
同小妹兄有得揮!

引用:
原帖由 天上怪異的白雲 於 2022-7-23 12:57 發表
同男朋友有計安全期咁定期曳曳,最近遲咗黎m驗完兩條線。男朋友發現咗話要同我結婚組織家庭,但我話未諗清楚。再諗返先發現有同SP唔安全過,所以唔肯定係邊個嘅…

你又知肚內是BB,可能係狸貓

拿,男人記住啦生仔記得驗DNA

派帽

引用:
原帖由 肥仔天天 於 2022-7-23 17:09 發表
樓主幾錢Q
120蚊

引用:

男男唔會有BB,你驗到嗰兩條線,只係代表你確診新冠肺炎。

驚唔驚SP 有愛滋?

引用:

一般冇特別,都唔會去驗DNA.

引用:

香討精神病院點解成Q日都比啲病人走失呀

唔係馬人妖都會生bb?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]