• 瀏覽: 11,371
  • 回覆: 48
上網聽人講話又會變肥, 皮膚又會變差, 甚至將來可能會生唔到BB?
有無過來人可以分享下?

引用:
原帖由 Florence_ 於 2022-7-22 23:16 發表
上網聽人講話又會變肥, 皮膚又會變差, 甚至將來可能會生唔到BB?
有無過來人可以分享下?
當然係問醫生啦

引用:
原帖由 Florence_ 於 2022-7-22 23:16 發表
有無過來人可以分享下?
吾會拉

一定啦西藥

引用:
有無過來人可以分享下?
我老婆食左20年,仔都生埋,又無肥過,皮膚仲好靚,同你上網睇既完全相反🤣🤣🤣

引用:
有無過來人可以分享下?
信者得救🤔,藥廠亂咁出藥🤔,值得反思!

自己呢幾年都有食避孕藥, 唔覺有你問呢D 副作用,醫生個時解釋過吓都有知道唔係人人啱食,要睇有冇食煙其他病歷等等….
既然心中有疑問, 不如直接問醫生好過上網睇人講呢樣個樣, 攪到自己疑神疑鬼

會生瘤

是藥三分毒,少量應該冇事,
但長年累月食,
即使表面冇事亦唔代表你冇事,
有啲無形副作用係驗唔到,好多時到老先發作,
只歎到老一身病,唔知病從何處來

會不育

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-7-23 17:36 發表
 男 人 食 無 必 要 啊 
避孕藥係女人食吧? 無聽過係男人食

引用:
原帖由 不知所位 於 2022-7-23 14:35 發表
是藥三分毒,少量應該冇事,
但長年累月食,
即使表面冇事亦唔代表你冇事,
有啲無形副作用係驗唔到,好多時到老先發作,
只歎到老一身病,唔知病從何處來
好多人細個都無食藥, 點解都一樣係到老先有病先發作?
其實好多病痛都係因為個人平常飲食, 生活習慣等等長年累月而成, 細個抵抗力好咪好似無野, 到老體弱先黎發作

之前睇私家醫生開既記得係叫yaz,呢幾年食開都唔覺有乜唔舒服或者副作用,諗住睇下其他地方睇同拎藥
咁見有人介紹我最近都有去家計會問姑娘, 有其他牌子都未聽過上網又冇乜資料咁,問過身邊朋友又都唔識,自己唔敢試。。。都係拎左YAZ

引用:
有無過來人可以分享下?
食咗會生孖胎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]