• 瀏覽: 13,262
  • 回覆: 57
引用:
原帖由 chocolate321 於 2022-9-19 07:03 發表

係咁簡單,咁都搵唔到就無法子
易相處無脾氣應該唔少男士都具備,但要搵到個伴真2係仲要附加其他唔同方面既條件,如果遇到你果個真係好了,萬幸過中六合彩呢

引用:
原帖由 一錯再錯三錯 於 2022-9-19 16:05 發表

雖然我之前無打扮,但都偶然有人追吓,只係遇親啲男都唔太ok,一係就宅男、自卑男再唔係就係想搵偷食對象既賤男,後期打扮吓先叫做有啲正常男人追吓,所以想有人追,包裝之後還是包裝。
咁起碼無打扮過既你都有人發掘到,果d係真正識欣賞你既人,唔係貪你外表而追你先吧

引用:
原帖由 gpoint2 於 2022-9-23 08:43 發表

易相處無脾氣應該唔少男士都具備,但要搵到個伴真2係仲要附加其他唔同方面既條件,如果遇到你果個真係好了,萬幸過中六合彩呢
我都承認眼緣都重要,你見到個好普通甚至有點丑的女仔都當睇唔到,同樣人地亦有這種想法,第二是話題也重要,兩個無嘢講的人是好快就無了興趣的

引用:
原帖由 chocolate321 於 2022-9-23 09:04 發表

我都承認眼緣都重要,你見到個好普通甚至有點丑的女仔都當睇唔到,同樣人地亦有這種想法,第二是話題也重要,兩個無嘢講的人是好快就無了興趣的
自問一d都唔奄尖,唔係太極端既都唔係問題,應該就係往往對方睇唔上自己,幾有話題都無用,確實好唔容易,想珍惜都無機會珍惜,你有合意既人真的多加珍惜

引用:
原帖由 gpoint2 於 2022-9-23 09:25 發表

自問一d都唔奄尖,唔係太極端既都唔係問題,應該就係往往對方睇唔上自己,幾有話題都無用,確實好唔容易,想珍惜都無機會珍惜,你有合意既人真的多加珍惜
一係你比張相我睇睇有乜問題

40幾歲。⋯⋯可能要多啲識下識新朋友

引用:
原帖由 gpoint2 於 2022-9-23 09:25 發表

你也可以主動同d內向無乜人緣的女仔做朋友,溝通下可能有驚喜,如果你之前搵的對像都是有成村朋友或大把人追,其實結果係點都預左

太遲了

的確有人會孤獨一生

引用:
原帖由 chocolate321 於 2022-9-23 09:30 發表

一係你比張相我睇睇有乜問題
我無影開相,都記唔起最近幾時有影過添,都要先搵搵😅

引用:
原帖由 chocolate321 於 2022-9-23 12:45 發表

你也可以主動同d內向無乜人緣的女仔做朋友,溝通下可能有驚喜,如果你之前搵的對像都是有成村朋友或大把人追,其實結果係點都預左
係啊,果陣既聚會飯局都係男多過女,女仔好吃香大把選擇,以我普通無突出去都係得個陪襯,咁當時又無期望過什麼,當係渾渾噩噩同班人食下飯hea下,無意義下之後唔再去。不時聽聞唔少女士恨嫁“趕出貨”,“唔想晒時間”,係有心人,我都好想遇到。無咩人緣既女士曾經都認識過,但可能因為對方太收埋自己,亦遇岩對方心態係無心搵伴,只會“我問佢答”,對方無心同你溝通無興趣了解你,無緣份無辦法

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-7-25 00:48 發表
男人無拖拍可以理解,男人幾歲結婚都無問題
但女人無拍拖好明顯心理有問題,呢個年代女權咁重,咁多狗公爭住拍拖連豬扒都當女神,無理由女人會無拖拍
你尼D叫濫交,唔係個個女性一見到男人就想結婚
拍拖就一定要結婚生仔? 唔拍拖就心理有問題?
睇黎你D思想都好有問題....

30幾40歲都未拍過拖?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]