• 瀏覽: 12,890
  • 回覆: 57
老處好罕見,冰封40多年,難爆破 有挑戰

如果出自同一個家庭,
都幾肯定受家庭影響。
呢啲人哋嘅諗法,外人好難知道當中原因。

除非天姿真的稍稍欠缺,否則,點會冇仔埋身?

引用:
原帖由 隨和涼爽的枇杷 於 2022-7-22 17:27 發表
家姐四十幾歲
細佬三十幾歲
兩個都未拍過拖
兩個中學讀女校男校

其實只係少部分人咁樣? 定唔少人咁樣?
咁大個人未拍過拖
如果你唔係講讀男校,我以為你講緊我同我細佬。

其實係時也命也。我最憎係嗰啲明明有拍拖,但又話想單身有自由。。。依啲正Pk。。。我都唔想單身, 但事與願違。

個個都標籤母胎單身就性格一定有問題。除了係唔太識social 之外,自問都還可以。冇公主病,唔會覺得一定要男仔埋單食飯。唔好名牌。但我見有啲性格更加有問題嘅(脾氣差,公主病,疑似暴力傾向),咪一樣有人埋身。

好講樣,咁當然冇明星臉。但應該唔係8兩金咁嘅樣。我真面目見人,唔太化妝,就唔中意。啲男仔中意啲化妝出神入化嘅女仔。冇諗過可能落咗妝係另一個樣?

偶遇

引用:
原帖由 隨和涼爽的枇杷 於 2022-7-22 17:27 發表
家姐四十幾歲
細佬三十幾歲
兩個都未拍過拖
兩個中學讀女校男校

咁大個人未拍過拖
好有問題!10幾歲應該比佢試下拍拖啦

我識有5/6/十歲仲未拍拖,點攪

引用:
原帖由 紅爆沙貝勒皇子 於 2022-9-4 06:16 發表
我識有5/6/十歲仲未拍拖,點攪
佢可能成日出去叫😘

引用:
原帖由 池塘中的金魚 於 2022-7-22 18:19 發表

我有幾個三、四十歲女朋友都係無拍過拖(我不是), 他們覺得一個人好自由
佢哋搵唔到死撐咋,唔係話女人一定要有另一半,但如果佢哋有試過拍拖,再講呢番說話就有說服力啲,如果無就算L數啦,點會唔想戀愛。

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-7-25 00:48 發表
男人無拖拍可以理解,男人幾歲結婚都無問題
但女人無拍拖好明顯心理有問題,呢個年代女權咁重,咁多狗公爭住拍拖連豬扒都當女神,無理由女人會無拖拍
你唔知乜嘢係寧缺勿濫咩,唔係個個都可以like 上狗公

可能性格太靜,樣子普通,唔多吸引到注意

引用:
家姐四十幾歲
細佬三十幾歲
兩個都未拍過拖
兩個中學讀女校男校

咁大個人未拍過拖
唔正常

引用:
家姐四十幾歲
細佬三十幾歲
兩個都未拍過拖
兩個中學讀女校男校

咁大個人未拍過拖
曾經聽過一個男人講過
如果遇到一個40歲未結婚嘅女人
寧願揀一個失婚嘅女人都唔再揀一個未拍過拖嘅女人

引用:
原帖由 隨和涼爽的枇杷 於 2022-7-22 18:47 發表

覺得一個人好自由???

其實話個個女人都想有個對自己好的人係錯
有D人鍾意自己一個人過一生
邊個女人都想有個男人温柔體貼咁愛錫佢架啦!

佢哋只係冇先至咁樣講啫!

引用:
原帖由 一錯再錯三錯 於 2022-9-10 03:47 發表

佢哋搵唔到死撐咋,唔係話女人一定要有另一半,但如果佢哋有試過拍拖,再講呢番說話就有說服力啲,如果無就算L數啦,點會唔想戀愛。
仲有,點會唔想俾自己心愛嘅男人進入!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]