• 瀏覽: 26,708
  • 回覆: 66
男朋友阿媽四十幾歳個陣老蚌生珠,所以男朋友同佢細佬相差咗成廿年
佢細佬依家黎緊9月升小2,我有時收工仲要幫手去補習社接細佬,仲要幫佢咩埋書包,我真係覺得自己依家好似湊仔咁…我細個連自己個妹都冇幫佢咩過書包呀!

最慘係有日接完細佬之後公司同事撞到,仲以為我做單親媽媽收埋個仔唔話比同事知…
就黎暑假又要幫佢地湊仔搞到我同男朋友少左好多時間拍拖,有時出街仲要帶佢細佬去,又冇得二人世界
有時男朋友想帶細佬去主題公園玩,錢又洗多咗,拍拖拍到我咁...😭😭😭😭😭

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 點解蝦我 於 2022-7-22 11:18 發表

其實嗰個唔係你男友個細佬,係佢個仔。
我有見過佢阿媽大肚既

間唔中幫忙一下可以,就當拍拖拉下關係。長期就米啦。除非你自己唔介意啦。

哇好痴線//

我同你拍拖 唔係同你細佬拍拖  樓主咪做蝕低野啦///

建議你諗唔掂就搵下個/// 真心/// 果個係佢屋企人 又唔係你屋企人  做咩事自己要咁辛苦??

引用:
原帖由 點解蝦我 於 2022-7-22 11:30 發表

咁個肚屬於誰有冇話你知?
佢老豆架囉,啲思想唔該正常少少啦

引用:
原帖由 Deep過海底 於 2022-7-22 10:32 發表
男朋友阿媽四十幾歳個陣老蚌生珠,所以男朋友同佢細佬相差咗成廿年
佢細佬依家黎緊9月升小2,我有時收工仲要幫手去補習社接細佬,仲要幫佢咩埋書包,我真係覺得自己依家好似湊仔咁…我細個連自己個妹都冇幫佢咩過書包呀!

最慘係有日接完細佬之後公司同事撞到,仲以為我做單親媽媽收埋個仔唔話比同事知…
就黎暑假又要幫佢地湊仔搞到我同男朋友少左好多時間拍拖,有時出街仲要帶佢細佬去,又冇得二人世界
有 ...
佢媽媽都未到五十,點解佢唔照顧佢個細仔 咁你男友的爸爸呢?

引用:
原帖由 卜卜星 於 2022-7-22 11:27 發表
間唔中幫忙一下可以,就當拍拖拉下關係。長期就米啦。除非你自己唔介意啦。
一個星期要幫手湊兩日,平日一日,周末一日

引用:
原帖由 牛油女 於 2022-7-22 11:31 發表
哇好痴線//

我同你拍拖 唔係同你細佬拍拖  樓主咪做蝕低野啦///

建議你諗唔掂就搵下個/// 真心/// 果個係佢屋企人 又唔係你屋企人  做咩事自己要咁辛苦??
仲要唔係我細佬,做錯事都冇得鬧

引用:
原帖由 Gadion 於 2022-7-22 11:35 發表

佢媽媽都未到五十,點解佢唔照顧佢個細仔 咁你男友的爸爸呢?
佢父母都要返工,所以咪放個細佬去補習社
佢地話:遲早都係一家人,你咪當同細佬培養下感情囉

引用:
原帖由 Deep過海底 於 2022-7-22 11:36 發表

佢父母都要返工,所以咪放個細佬去補習社
佢地話:遲早都係一家人,你咪當同細佬培養下感情囉
好癲囉//

你一係同男朋友傾下// 講真自己放假都想休息 or 二人世界

咪玩啦 點拍拖呀???

引用:
原帖由 Deep過海底 於 2022-7-22 11:35 發表

一個星期要幫手湊兩日,平日一日,周末一日
甘你唔使翻工???其實呢個都唔系咩問題,主要佢家人同你男朋友對你點之,如果好都無咩問題

引用:
原帖由 Deep過海底 於 2022-7-22 10:32 發表

有 ...
之前冇你出現時你個仔邊個負責以上d野?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]