• 瀏覽: 21,421
  • 回覆: 81
我用交友app識左個女仔,有約過出黎見面同佢傾計覺得好岩feel,佢會主動同我講佢同咩人食飯今日發生咩事之類
岩feel又識左3個幾月,我,星期六晚約佢食飯向佢表白
佢似估到我想同佢表白,佢係我未開口之前佢話唔好係今日表白
我問佢點解,佢話因為通勝話今日諸事不宜,叫我下星期先同佢表白
送佢返屋企之後我再搵佢已經冇再覆我,到今朝佢先話:你今日可以同我表白啦!今日宜嫁娶!
下.........日光日白又冇見面,點表白,依家個氣氛又唔岩feel..........

引用:
原帖由 惹火栗子 於 2022-7-20 11:11 發表
我用交友app識左個女仔,有約過出黎見面同佢傾計覺得好岩feel,佢會主動同我講佢同咩人食飯今日發生咩事之類
我問佢點解,佢話因為通勝話今日諸事不宜,叫我下星期先同佢表白
送佢返屋企之後我再搵佢已經冇再覆我,到今朝佢先話:你今日可以同我表白啦!今日宜嫁娶!
下........ ...
佢係咪⋯⋯問米婆

引用:
原帖由 印度凸警 於 2022-7-20 11:21 發表

佢係咪⋯⋯問米婆

邊估到你會有圖呀師兄

引用:
睇下迷到咩程度啦  接受到咪一齊

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2022-7-20 11:35 發表

睇下迷到咩程度啦  接受到咪一齊
後生女睇通勝算唔算迷??

條女撚你咋

迷信先好呀, 你話同佢性交轉運佢都會信到十足十

理由幾凸別

打完非基好訓

同佢講開咗帖 自己上鄉土睇

引用:
你又係7既,咩對手都好過自己對手下化?我覺得你唔係真係好鐘意佢

引用:
原帖由 惹火栗子 於 2022-7-20 11:54 發表

後生女睇通勝算唔算迷??
小事

通勝會寫宜行房?真定假?

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2022-7-21 07:32 發表

你又係7既,咩對手都好過自己對手下化?我覺得你唔係真係好鐘意佢
一雙手只要握成拳頭能捱下去呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]