• 瀏覽: 6,193
  • 回覆: 18
+2
我戒左飲凍奶茶一日兩杯真的可減磅現在只飲凍啡走甜由接近二百磅減到百五磅食量一樣同平時一樣都冇反彈戒甜真的能瘦的

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-7-20 10:34 發表
我戒左飲凍奶茶一日兩杯真的可減磅現在只飲凍啡走甜由接近二百磅減到百五磅食量一樣同平時一樣都冇反彈戒甜真的能瘦的
講到咁有效, po 張現時影嘅相睇睇身型得嗎 ?

附上係兩張樓主 200 磅時嘅舊照以便比較

附件

20200110_9daa3a2c43fc32d54ac40v3YBzC38w7J.jpg(46.63 KB)

20200110_23cb3fdb60837702704a70dku7EpjenW.jpg(70.01 KB)

引用:
絕對可以, 尤其是甜的飲品, 非常容易致肥

加油

引用:
戒左幾耐先見到效果?

引用:
原帖由 Qapos008 於 2022-7-23 20:55 發表

戒左幾耐先見到效果?
一個月到見效果兩個月後瘦得好快

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-7-24 09:46 發表

一個月到見效果兩個月後瘦得好快
等我又試下

引用:
原帖由 Qapos008 於 2022-7-24 09:49 發表

等我又試下
記住一滳甜都5好飲

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-7-24 09:53 發表

記住一滳甜都5好飲
好,知道

只係奶茶走甜,2個月減左50磅?

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-7-24 11:12 發表
只係奶茶走甜,2個月減左50磅?
初初都有刻意食小D的不過都冇戒典粉質的

因為十幾年前無端端覺得甜野好難食,就甘我基本上極小食甜野,一樣肥。

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-7-24 17:10 發表

初初都有刻意食小D的不過都冇戒典粉質的
當然啦! 碳水化合物係身體三大營養素之一唔可以戒掉 最多唔好食咁多

引用:
原帖由 spike 於 2022-7-25 20:32 發表

當然啦! 碳水化合物係身體三大營養素之一唔可以戒掉 最多唔好食咁多
少白飯 少白麵 要低碳水化合物

有無甘誇張 甘應該你本身好肥 減少少先甘明顯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]