• 瀏覽: 11,429
  • 回覆: 116
當你發覺自己包皮過長或者包莖時,但又唔想做手術割包皮,你哋會點樣解決呢個煩惱?

引用:
原帖由 司空沐 於 2022-7-20 00:24 發表
當你發覺自己包皮過長或者包莖時,但又唔想做手術割包皮,你哋會點樣解決呢個煩惱?
唔扑野咪冇問題

此病徵一定要做手術 否則扑唔到野

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-7-20 03:56 發表

唔扑野咪冇問題

此病徵一定要做手術 否則扑唔到野
你又知嘅莫非身同感受

引用:
原帖由 司空沐 於 2022-7-20 00:24 發表
唔割記得反出來洗下否則好多菌遲早壞死

引用:
原帖由 車界P仔 於 2022-7-20 06:20 發表

你又知嘅莫非身同感受
我割左啦

係會扑唔到野 / 不暢順扑野

嚴重會影響條J發育 明明係長d 比包皮拉住 生唔長

所以最好初初發育就要做手術

越大做就越麻煩 

行鳥斷.

圖呢

可以反到成個龜頭出黎又唔箍住就得。可以扑野無問題。但反唔到或者箍到實就一定要割。

揮劍自宮!

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2022-7-20 07:11 發表

你係包莖定包皮過長?
包莖

冇得唔做手術

好濕碎 唔駛入OT房 要入OT果d手術我都做過啦

入OT果d 大鑊好多! 白色強人2 有講 真實OT房都有果度自動門 同埋問你N次 痛唔痛 麻醉藥係聞氧氣 再倒數

不過割包皮係激好多 因為唔會做全麻 但醫生係唔會比你望住佢點割 因為肯定嚇親你

割完要食雌激素 去廁所會好麻煩 沖涼又唔濕得水

但係冇得唔做 我已經錯左 當年13歲比人推入OT房就應該做埋 因為入OT房係全裸的 反正醒返 成個月落唔到床 到21歲先做 要返工果d 就好麻煩

最攞命就係做呢個手術時有個靚女護士在場

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2022-7-20 09:04 發表
最攞命就係做呢個手術時有個靚女護士在場
唔駛諗 小手術嚟 家計會診所都有做 唔駛留醫

唔係白色強人入OT果隻手術

趁後生好做 越大做越麻煩

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2022-7-20 09:15 發表

唔駛諗 小手術嚟 家計會診所都有做 唔駛留醫

唔係白色強人入OT果隻手術

趁後生好做 越大做越麻煩
認同!細個未懂事係最好嘅,但大個做一見到靚女護士就扯到行,個醫生好難落刀

鍵盤翻頁
左右