• 瀏覽: 38,198
  • 回覆: 295
+205
綜合自己幾十年減肥失敗root factor, 就係唔夠認真。。。呢次,要正式認真出發!

加油樓主 請問有咩計劃?

引用:
原帖由 明日異筍盤 於 2022-7-17 22:55 發表
加油樓主 請問有咩計劃?
都係低醣、168、急步運動呢類大家都知的動作,只係唔夠決心,唔夠認真,唔夠恆久先會不斷失敗。

認同,加油!

咁點解咁多年都唔夠認真唔夠恆心
今次會有?

大家加油

附件

20220717_225335.jpg(76.87 KB)

200磅都好重下

引用:
原帖由 1MH1 於 2022-7-18 01:00 發表

都係低醣、168、急步運動呢類大家都知的動作,只係唔夠決心,唔夠認真,唔夠恆久先會不斷失敗。
其實你夠堅持 用咩方法都會有成效

引用:
原帖由 1MH1 於 2022-7-18 01:00 發表

有無考慮過食代餐/營養餐。仲有即食雞胸

引用:
原帖由 肥佛 於 2022-7-18 08:43 發表
200磅都好重下
係呀,曆史新高位

引用:
原帖由 purplerain70 於 2022-7-18 07:50 發表
咁點解咁多年都唔夠認真唔夠恆心
今次會有?
因為又失戀

引用:
原帖由 醜陋的桃桃 於 2022-7-18 09:27 發表

其實你夠堅持 用咩方法都會有成效
無,每次都虎頭蛇尾,唔夠認真對待體重,結果次次減20彈30,越減越重!

https://youtu.be/8VKcQBhtrGo

https://youtu.be/yJ63bCx7mrM

近兩日睇到兩段減肥片,分享下

今日Green Monday, 午餐去佐無肉食。。。食沙律小菜生果涼炒走糖水,走粥粉麵飯走炸物糕點。

附件

20220718_121038.jpg(210.48 KB)

20220718_121041.jpg(92.93 KB)

20220718_115202.jpg(243.34 KB)

20220718_115156.jpg(244.05 KB)

200磅控制飲食都可以減得好快!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]