• 瀏覽: 22,387
  • 回覆: 94
引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-7-17 15:14 發表
結婚有乜好?要辛辛苦苦死慳死坻供層樓先有女人吼你,仲未必係靚女,咁辛苦結婚來做乜捻!人生苦短衹能活一次仲要係隨時會走,安倍有辦你睇,咁點解要咁辛苦自己!你哋班女人又係痴捻線,要有樓先肯嫁,你老尾,你晤知供樓好辛苦好慘架咩!抵你哋做剩女!
因為你還沒有找到一個你肯赴湯蹈火的人

引用:
原帖由 eriealan 於 2022-7-20 15:38 發表

因為你還沒有找到一個你肯赴湯蹈火的人
你幫手揾😚😚

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-7-17 15:14 發表
結婚有乜好?要辛辛苦苦死慳死坻供層樓先有女人吼你,仲未必係靚女,咁辛苦結婚來做乜捻!人生苦短衹能活一次仲要係隨時會走,安倍有辦你睇,咁點解要咁辛苦自己!你哋班女人又係痴捻線,要有樓先肯嫁,你老尾,你晤知供樓好辛苦好慘架咩!抵你哋做剩女!
香港仲未可以承認你結婚?等吾倒?

正常

婚姻放棄你

冇再想結婚成個人輕鬆曬🥳

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-7-21 14:05 發表
冇再想結婚成個人輕鬆曬🥳
單身老女人會畀人笑,
男人唔怕

唔好甘怒氣啦!總有女人唔洗要有樓嘅🤭

引用:
原帖由 9個平平貓奴 於 2022-7-21 14:57 發表
唔好甘怒氣啦!總有女人唔洗要有樓嘅🤭
200磅豬扒你食咗佢🤭🤭

引用:
原帖由 不知所位 於 2022-7-21 14:47 發表

單身老女人會畀人笑,
男人唔怕
對!老女人冇嫁會比人笑心理變態🤭🤭

你估個個男人都係安倍咩...

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-7-21 16:13 發表

200磅豬扒你食咗佢🤭🤭
有朱扒要你你肯唔肯啊😉

我識啲女人都係話放棄 覺得又要睇老公一家面口又要生仔 拎住啲錢自己生活仲爽

傻瓜先結婚😚

引用:
講咁多嘢, 都係想比女人養!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]