• 瀏覽: 43,083
  • 回覆: 297
  • 追帖: 2
曾經同一個男性朋友幾friend,
佢條件唔差, 但我知我唔係佢杯茶,
近兩三年疫情關係少左聯絡。
剛剛喺IG見倒佢post 左張結婚相,
突然覺得好失落, 有啲唔開心

反觀自己, 哩幾年咩方法都用過, 係有識倒人, 但發展唔到
已經打定輸數,俾定心理準備父母,同佢地講咗我會自己好好生活,不用擔心我。

引用:
原帖由 MacyC 於 2022-7-16 01:23 發表
突然覺得好失落, 有啲唔開心

已經打定輸數,俾定心理準備父母,同佢地講咗我會自己好好生活,不用擔心我。
你又唔好咁灰,我有朋友37歲先拍拖結婚,唔一定一直靠自己既 

我不是單身,
但想同樓主講加油

引用:
原帖由 MacyC 於 2022-7-16 01:23 發表
突然覺得好失落, 有啲唔開心

你試下出多啲錢買他回來結婚啦

提示: 違規內容已被屏蔽
加油

我40+拍拖都係咁,30+唔怕喎

我都30+再拍拖 我仲要離過婚 

30+ 姐 又唔係好老 好快有拖拍la

加油啦

我41男而家都單身緊近呢1年開始有危機感

你還有拍拖,我拍拖都🈚️啊😂

引用:
原帖由 愛食花生的小姐 於 2022-7-16 01:46 發表

你又唔好咁灰,我有朋友37歲先拍拖結婚,唔一定一直靠自己既 
我都是這年紀, 但還未有著落

引用:
原帖由 紅豆布丁 於 2022-7-16 11:59 發表
我40+拍拖都係咁,30+唔怕喎
我30尾的了

哩幾年參加過大大小小的dating,識到三個,但發展唔倒。

玩過交友Apps,10個有個怪人,
不過都識倒個正常,但對方好似唔當我係佢target。

引用:
原帖由 MacyC 於 2022-7-16 21:29 發表

我30尾的了

哩幾年參加過大大小小的dating,識到三個,但發展唔倒。

玩過交友Apps,10個有個怪人,
不過都識倒個正常,但對方好似唔當我係佢target。
大家知道自己需要d咩,有一定要求原因🙂

Me too, 30中仲係單身,無對象...
心急但係真係急唔黎,影響下半生既事

樓主加油!裝備好自己,好快遇到真姻緣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]