• 瀏覽: 6,905
  • 回覆: 39
  • 追帖: 2
婚後都仲扮到咁靚,係咪潛意識都想再吸引多啲男人?(特別係鐘情人妻嘅男人)

係女人都貪靚架啦,就算出街同女仔朋友食飯都會化妝著靚d, 尤其要影相就大鑊。

引用:
原帖由 sowina 於 2022-7-15 15:11 發表
係女人都貪靚架啦,就算出街同女仔朋友食飯都會化妝著靚d, 尤其要影相就大鑊。
出街著靚啲,同出街影相,之後又係擺上ig fb,跟著又係吸引男人目光。

係女人都貪靚啦

女人天生貪靚㗎啵

引用:
原帖由 樂天平等的水杯 於 2022-7-15 18:44 發表
係女人都貪靚啦
有冇反問自己點解?

引用:
原帖由 天然沉靜的珍珠 於 2022-7-15 22:32 發表
女人天生貪靚㗎啵
有冇反問自己點解?

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-7-15 22:51 發表

有冇反問自己點解?
你冇問佢咩?

滿足自己愛美心態。影相,見到自己重keep到美美咁,會自豪,特別係同歲或細過自己的女仔一齊時。

引用:
原帖由 lelefung 於 2022-7-15 23:11 發表
滿足自己愛美心態。影相,見到自己重keep到美美咁,會自豪,特別係同歲或細過自己的女仔一齊時。
但如果美只有你自己認為,但外面全部人都唔覺得美,你會開始懷疑自己嘅美嗎?

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-7-15 23:29 發表

但如果美只有你自己認為,但外面全部人都唔覺得美,你會開始懷疑自己嘅美嗎?
你唔覺得老婆美?女人保持狀態和自信係好重要  唔通婚後收埋自己做老姑婆咩 日後個男人隨時話因為個老婆愈來愈樣衰出去搵第2個而離婚 咁個女人咪好慘

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-7-15 23:29 發表

會呀,女人虛榮心態。

但又唔一定同男人有關。女性朋友,親戚,同事讚Keep得好,都一樣開心。

女人扮靚好正常啫

不應該

引用:
原帖由 角度兄 於 2022-7-15 13:28 發表
婚後都仲扮到咁靚,係咪潛意識都想再吸引多啲男人?(特別係鐘情人妻嘅男人)
應該, 邊個老公會中意日日對住黃面婆?無需要化濃妝, 平時化淡妝一樣 O.K !

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]