• 瀏覽: 14,585
  • 回覆: 65
樓主又扮女人?

好在, 我通常早出門, 總站上車, 有位座............廢事迫親D靚女, 無謂令到佢地唔開心.........

利申 : 大叔了..........

引用:
原帖由 心奈兒 於 2022-7-14 11:53 發表
今朝遲咗起身,趕出門口,因為遲咗,所以今朝特別多人。冇位坐已經行到最入,點知喺九龍塘站好多人上車,感覺有個人喺我後邊俟埋嚟,後尾因為架車郁,感覺到個人個身貼住我背脊,應該係個大叔嚟嘅。因為人多無位轉身,所以被迫咁樣維持左兩個站。
之後勁唔開心。
好似強奸大國印度咁要有苦女卡或者索性全列女人

引用:
今朝遲咗起身,趕出門口,因為遲咗,所以今朝特別多人。冇位坐已經行到最入,點知喺九龍塘站好多人上車,感覺有個人喺我後邊俟埋嚟,後尾因為架車郁,感覺到個人個身貼住我背脊,應該係個大叔嚟嘅。因為人多無位轉身,所以被迫咁樣維持左兩個站。
之後勁唔開心。
無人挨又唔高興, 覺得自己無吸引力,
最緊要守好菊花, 千祈唔好鬆, 跌手機都唔好執

引用:
之後勁唔開心。
有日放工係金鐘轉車,勁多人,有個靚女企係車門位置,佢前面對住我,背脊對住門口,有幾個後上車的,將佢一推,避無可避,本尊硬食兩球,樂也!🤣

引用:
之後勁唔開心。
可能你都頂親人地呢

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-7-14 14:17 發表

有冇支硬既野頂住你先?
可能樓主自己都有支頂住前向嗰個

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-7-14 15:15 發表

咁嘅嘢原來樓主想同人胸對胸,細佬對亞妹
係細佬vs細佬

就等於啲人討厭大媽廣場舞,但係換上年輕靚女跳就大受歡迎,所以證明啲人只係討厭大媽唔係討厭廣場舞 ,你而家只係討厭呀伯唔係討厭佢騷擾你, 換上一個年輕帥哥結果就唔一樣

整個姜姜企系前面,你會貼住佢到總站吧?

引用:
之後勁唔開心。
咁少事就唔開心😫

引用:
原帖由 冰鼠 於 2022-7-14 19:04 發表

係細佬vs細佬
采過你

引用:
原帖由 冰鼠 於 2022-7-14 19:02 發表

可能樓主自己都有支頂住前向嗰個
世事都給你看透了

唉…… post 下嘢都咁架😓

痴漢