• 瀏覽: 13,619
  • 回覆: 59
結婚19年,老婆一直無做野,喺屋企湊細路,而家2個,1個17,1個7,老婆每日就煮下餐晚飯,可能出街食,朝早送完細既番學,就番屋企再訓,一係睇手機,夠鐘就接放學,接完全程手機到煮晚飯,食完又係手機,隔幾日洗一次衫,間中拖地,但唔掃地,我想有性生活,佢每次都推,到而家已經2年無搞過野,咁樣其實我係咪應該走?我自己一個好過做佢提款機

引用:
原帖由 失落人 於 2022-7-14 02:11 發表
結婚19年,老婆一直無做野,喺屋企湊細路,而家2個,1個17,1個7,老婆每日就煮下餐晚飯,可能出街食,朝早送完細既番學,就番屋企再訓,一係睇手機,夠鐘就接放學,接完全程手機到煮晚飯,食完又係手機,隔幾日洗一次衫,間中拖地,但唔掃地,我想有性生活,佢每次都推,到而家已經2年無搞過野,咁樣其實我係咪應該走?我自己一個好過做佢提款機
先清楚問題在哪裡, 通常雙方也有問題的,
你未算最不幸的, 你起碼中出過佢兩次.

問清楚對方為乜事唔攪野先

如果有性,但一樣係以上生活習慣,咁又點計先?

引用:
你應該曾經有第三者被她發現

引用:
呢D女人就係唔知男人對性方面好重要,
直至因冇性而離婚都唔會明。
試下婚姻輔導,
等輔導員同佢講出重要性~

引用:
原帖由 風采重要的辣椒 於 2022-7-14 11:33 發表
如果有性,但一樣係以上生活習慣,咁又點計先?
少一樣“性”煩惱先,
人生煩惱少一樣得一樣~

引用:
原帖由 87er 於 2022-7-14 15:59 發表

少一樣“性”煩惱先,
人生煩惱少一樣得一樣~
曬氣
有得岀精 條氣自然順 冇咁多所謂睇唔過眼嘅煩惱啦

引用:
原帖由 風采重要的辣椒 於 2022-7-14 16:03 發表

曬氣
有得岀精 條氣自然順 冇咁多所謂睇唔過眼嘅煩惱啦
有得出,
果晚訓覺都訓得好D~

引用:
原帖由 87er 於 2022-7-14 16:05 發表

有得出,
果晚訓覺都訓得好D~
笑死!對住條死魚如同姦屍😝😝😝😝

都一齊咁多年啦, 開心見誠傾下啦

佢完成咗生育使命,身體無咁多賀爾蒙,就唔會想要㗎啦。

唔怪得出面咁多人妻食.原來係冇新鮮感

嗯,老婆當你提款機,你當老婆傳宗接代工具,洩慾, 保姆。
明曬

引用:
原帖由 蘭兒 於 2022-7-15 00:10 發表
嗯,老婆當你提款機,你當老婆傳宗接代工具,洩慾, 保姆。
明曬
我要番工,咁佢要做家務有乜問題?性都無,我請個鐘點番黎好過啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]