• 瀏覽: 13,983
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
星期六我去左SALON漂左個頭 依家個頭藍藍地色
我見街啲後生仔頭髮顏色誇張過我但係佢地著普通TSHIRT牛仔褲都唔古怪所以我先去染
染完第一日我自己好滿意仲覺得自己好有型
影相比女朋友睇佢都有讚我好睇
星期日約女朋友出去睇戲佢見到我個頭就黑晒面
覺得係我依家太出色所以佢驚條街好多女望我佢呷醋姐

琴晚同女朋友傾電話個陣佢問我:你染到個頭咁樣但又唔會打扮下自己,咁同晒錢有咩分別?
我:我返工做咩要GEL頭,又冇人睇我,唔通叫班男同事留意我咩
女朋友:返工唔GEL頭放假都唔GEL頭,咁你同一個扮潮既毒男有咩分別姐?就算啲後生仔著TSHIRT牛仔褲但係佢地都會GEL下個頭呀,你訓醒就出門口啲頭髮豎起晒,同一個有色既洋蔥冇分別囉!

毒男呢兩個字好似有回音咁樣係我個腦到不斷重播....................
我自問一直同毒男呢個字大纜都扯唔埋
但係女朋友竟然話我同毒男冇分別...........................
我係女朋友心目中黑頭髮唔GEL頭就係毒男?
染左頭髮唔GEL頭就係一個扮潮既毒男?
唔GEL頭有咁大影響?

咁女仔染頭髮唔夾頭叫咩?

引用:
原帖由 小兒麻痺中 於 2022-7-13 13:13 發表
咁女仔染頭髮唔夾頭叫咩?
癲婆

咁如果你個color係好特別嘅,正常都會要set咗先出街會好啲

就算你唔認你係毒男, 你平時既打扮已經出賣左你

女朋友意思係叫你用啲錢喺佢身上仲好

我唔gel唔得,因為就算只係落街買份蛋治我都要沖個涼洗個頭,吹埋個頭gel埋頭先落街買蛋治

引用:
原帖由 做咩啫 於 2022-7-13 15:01 發表
咁如果你個color係好特別嘅,正常都會要set咗先出街會好啲
灰灰藍藍 算唔算特別

引用:
原帖由 唔鬧得 於 2022-7-13 17:05 發表
就算你唔認你係毒男, 你平時既打扮已經出賣左你
唔著TSHIRT牛仔褲 好難每日著到好似登台咁

引用:
原帖由 veneno 於 2022-7-13 17:43 發表
我唔gel唔得,因為就算只係落街買份蛋治我都要沖個涼洗個頭,吹埋個頭gel埋頭先落街買蛋治
咁樣要搞幾耐先買到份蛋治

佢睇你唔順眼 做咩都衰

引用:
原帖由 70後王者 於 2022-7-14 16:44 發表
佢睇你唔順眼 做咩都衰
咁係我個樣出事?

個 appearance 真係咁重要?
還是, 而家啲人真係咁膚淺?

其實你平時唔GEL頭都冇問題。
問題所在係你同佢出街一齊時要GEL囉…

死白癡,您應該多贊女友個髮型好睇,佢話您的原意就係咁簡單!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]