• 瀏覽: 5,598
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
老公約我一 起買餸但冇約實在街市那個位置等我便在 其中一處等他 他看見後就對我呼呼喝呢為什麼 站在這裏我在那邊找你 我之後就說 是你沒有說明在哪個位置我已經問了多次後來經過相熟的店舖 大家傾開計就即刻意論我話我這樣做有錯嗎 老公就即時發脾氣 你自己買啦 我以後都不吃飯呀 過了兩天大家在家中見面好如同陌路人

引用:
原帖由 超級笨拙的希望 於 2022-7-12 18:44 發表
老公約我一 起買餸但冇約實在街市那個位置等我便在 其中一處等他 他看見後就對我呼呼喝呢為什麼 站在這裏我在那邊找你 我之後就說 是你沒有說明在哪個位置我已經問了多次後來經過相熟的店舖 大家傾開計就即刻意論我話我這樣做有錯嗎 老公就即時發脾氣 你自己買啦 我以後都不吃飯呀 過了兩天大家在家中見面好如同陌路人
長新冠躁屈症

引用:
原帖由 超級笨拙的希望 於 2022-7-12 18:44 發表
以前約開鑊有冇講定入邊度

引用:
性生活唔愉快, 通常都會借發脾氣, 嚟發洩不滿. 你諗吓係唔係有啲嘢, 你唔肯同佢玩呀?

相信好多對都係咁

引用:
奇怪,找不到人為何不打手電問位置?

引用:
原帖由 kwma 於 2022-7-12 22:49 發表

長新冠躁屈症
絕對係!呢種男人太小氣

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-7-12 23:44 發表

性生活唔愉快, 通常都會借發脾氣, 嚟發洩不滿. 你諗吓係唔係有啲嘢, 你唔肯同佢玩呀?
兩條麻甩佬除咗玩菊仲有咩可以玩?

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2022-7-12 23:33 發表

以前約開鑊有冇講定入邊度
冇 講定

今時今日,影張相show 位置有幾難。

無原無故

我覺得佢身有屎,有古惑,通常呢類人都喺惡咗人先,借啲易發作,唔食咪唔好食囉,唔同你講嘢咪唔好講...如果過一排佢都喺咁,應該中晒

應該係積埋好多怨氣..............

引用:
原帖由 火腿美人回來了 於 2022-7-13 11:36 發表
應該係積埋好多怨氣..............
個日早餐仲有 講有笑,之后冇見幾個小時,一直到下午才見面

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]